top of page
Keresés

Fizikai és nem-fizikai földönkívüliek és az első kapcsolatfelvétel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Mindig nagyon szívesen segítjük az emberiséget a tudatossága fejlődésében. Ez az elsődleges célunk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba lépjünk, és azok számára, akik még mindig nem értik ezt, mi nem-fizikaiak vagyunk. Nincsenek fizikai testeink, és nincsenek űrhajóink sem, amelyekkel le tudnánk szállni ott a Földön. Azonban vannak fizikai arkturiaiak és vannak arkturiai hajók, és kapcsolatba léphettek más lényekkel, akik eredetileg a mi csillagrendszerünkből származnak. Egyesek azt feltételezik, hogy mi vagyunk az összes arkturiai, de nem vagyunk azok. Mi csak a nem-fizikai tudatosság egyik csoportosulása vagyunk, amelynek egyedi perspektívája van, amit mindannyiótoknak meg akarunk tanítani. Nos, vannak más fizikai földönkívüliek is űrhajókkal, akik nagyon is valós módon kapcsolódnak az emberiséghez, és ők a legmegfelelőbbek arra, hogy mindannyiótokkal felvegyék az első kapcsolatot.


Természetesen vannak Plejádiak és Magas Fehérek, és más lények, akik segítenek nektek, és akik ezt a színfalak mögül teszik, még akkor is, ha fizikai testük van. De a nem fizikai támogatás, amivel mindannyian rendelkeztek, óriási, és ez messze felülmúlja mindazt, amit mi a fizikai birodalomban megtehetnénk értetek. Sokan közületek az égre tekintenek, és a földönkívüliekre, hogy eljöjjenek és megmentsék az emberiséget önmagától. Azt gondoljátok, hogy a földönkívüliek célja, hogy eljöjjenek és elvigyék az összes jót egy másik világba, talán egy másik Földre, vagy azt gondoljátok, hogy a földönkívüliek célja, hogy eljöjjenek és eltöröljék az összes igazságtalanságot, az összes rendszert, kormányt, vállalatot és ezen entitások vezetőit, hogy az emberiség a kapzsiság és hatalomvágy beavatkozása nélkül virágozhasson.


Tehát ahogy ebben a nem-fizikai formában, vagy nem-formában jövünk hozzátok, és tanításokat adunk nektek, tudjuk, hogy néhányan közületek frusztráltak lesznek. Tudjuk, hogy néhányan úgy érzitek, hogy a dolgok annyira igazságtalanok ott a Földön, hogy a tanításaink egy kicsit túlságosan elrugaszkodottak, egy kicsit túlságosan olyanok, mint egy tündérmese, de ez csak azért van, mert nem tudjátok, hogy milyen hatalmasak vagytok. Ha tudnátok, hogy ti teremtitek mindezt, és ezt a saját terjeszkedésetek és fejlődésetek érdekében teszitek, akkor inkább magatokra tekintenétek, hogy ti legyetek azok, akik felszabadítják az emberiséget a rabságból, és felismernétek, hogy azok, akik földönkívüliek és fizikai testben vannak, arra várnak, hogy mindannyian felismerjétek, milyen hatalmasak vagytok, mert nem akarnak isteneknek és megmentőknek látszani. Azt akarják, hogy egyenrangúként tekintsetek rájuk. Azt akarják, hogy felismerjétek, hogy nektek ugyanannyi megosztani valótok van velük, mint nekik veletek.


Ezért kérlek benneteket, ne tegyetek mindent a földönkívüliek kosarába, akik elhozzák a fejlett technológiájukat, hogy megoldják a Föld összes problémáját. Ez nem így működik. A belső békét, az egyensúlyt, az együttérzést és a feltétel nélküli szeretetet kell keresnetek magatokban, és ezt örömmel kell tennetek, hogy tudatossági szinteteket olyan szintre emeljétek, hogy még arra is készen álljatok, hogy szemtől szemben álljatok valamelyik ilyen magasabb rezgésű lénnyel, akiket a barátaitoknak és kollégáitoknak fogtok tekinteni, amikor leszállnak.