• Fehér Katalin

Felkészítünk a földönkívüli kapcsolatfelvételre

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Megerősítettük a köteléket az emberiség és az általatok földönkívülinek tartott dolog között. Az a szándékunk, hogy megkönnyítsük mindannyiótok számára, hogy tapasztalatokat szerezzetek a földönkívüli lényekkel, legyenek azok fizikai testben vagy nem-fizikai testben, mint mi magunk. Nem sietjük el, hogy felkészítsünk benneteket a földönkívüliekkel való teljes, nyílt kapcsolatfelvételre, mert nagyon sokan vannak, akik még nem állnak készen erre a tapasztalatra. És mi csak egy nagyon kis százalékát érjük el azokak, aki ott vannak a Földön. Ezért azt tervezzük, hogy fokozatosan növeljük az energiamennyiséget, amit ezen a csatornán keresztül továbbítunk, hogy óvatosabban juttassunk el benneteket a teljes földönkívüli tapasztalathoz.


Már sok ajtót megnyitottunk ezeken az adásokon keresztül, és ezt folytatjuk, ahogy sokatokkal egyénileg kapcsolódunk. Mi is egyre aktívabbak leszünk, ahogyan a Plejádiak már jó ideje, mert látjuk azt a nyílást, amit a Plejádiakkal való kapcsolatotok teremtett. Továbbra is segíteni fogunk mindannyiótoknak felismerni, hogy valójában földönkívüli lények, hibridek vagytok, és hogy mindannyian többdimenziósak vagytok.


Sokan, akik ezeket az adásokat kapják tőlünk, intellektuálisan tudják ezt, de fizikai szinten még nem tapasztalták meg. Ezért arra kérünk mindenkit, hogy gondolkozzatok el azon, hogy milyen típusú tapasztalatokat szeretnétek átélni a földönkívüliekkel, és tegyétek közzé kívánságlistátokat, hogy az összes jóindulatú földönkívüli lény tudhassa, hogy elérhetőek vagytok. Ti vagytok azok, akik többnyire el vagytok vágva a többi lénytől ebben a galaxisban, és így ti vagytok azok, akik meghatározhatják a sebességet, amivel az elkerülhetetlen jövő felé meneteltek, ahol teljes és nyílt kapcsolat van.


Mi csak egy csoport vagyunk a sok közül, akik azon dolgoznak, hogy ez az átmenet könnyű és örömteli legyen az emberiség számára. Ahogy magatokba szívjátok az energetikai közvetítéseket, amelyek a csatorna által elmondott szavakkal együtt érkeznek, felkészítitek magatokat a továbbiakra. És természetesen sokan közületek már aktiváltátok az arkturiai DNS-eteket azáltal, hogy magatokba szívtátok mindazt, amit itt ezekben az üzenetekben kínálunk. És azoknak a száma, akik megkapják ezeket az aktiválásokat, napról napra nőni fog.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."