top of page
Keresés

Felemelkedett Mesterek és az 5D-be való emelkedés

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon izgatottak vagyunk, hogy mindannyiótokkal együtt lépünk be a tudatosság evolúciójának ebbe a következő szakaszába ebben az univerzumban. Az univerzum tágulásának ebbe a szakaszába együtt érkeztünk, és az emberiség nagyon jól játszotta a szerepét. Nagyon jól ismerjük a kollektívaként megtett utatokat, és szeretnénk biztosítani mindannyiótokat arról, hogy bárhogy is nézzenek ki a dolgok a külvilágban, a felemelkedési folyamatotok továbbra is jó úton halad. Ez egy hosszú utazás, és ezt mindannyiótoknak ki kell élveznie. Nagyon-nagyon hosszú ideig nem lesztek újra ebben a helyzetben.


Amint befejezitek az ötödik dimenzióba való átmenetet, tovább fogtok emelkedni. Végül felemelkedtek a hatodik dimenzióba, majd a hetedikbe, és így tovább. És így tehát most nincs itt az ideje, hogy azon gondolkodjatok, hogy meddig fog ez még tartani, és mennyit kell még elviselnetek. Most van itt az ideje, hogy keressétek a módját annak, hogyan értékelhetitek azt, ahol vagytok, és hogyan terjeszkedhettek még jobban a jelen pillanatba. Most van itt az ideje, hogy elérjétek a fizikai birodalom feletti uralom olyan szintjét, amely megadja nektek azt az érzést, amit az 5D-be való felemelkedéskor szeretnétek, miközben továbbra is a negyedik dimenzióban maradtok, mint tanítók, gyógyítók, vezetők és vezetők az emberiség többi részének.


Azért vagytok ott, hogy ezt a szerepet játsszátok, és sokan közületek már éreztétek a hívást, hogy még inkább valódi önmagatok legyetek, hogy fénymunkások és úttörők legyetek az emberiség többi része számára. És mi mindig itt vagyunk, készen arra, hogy emléke