top of page
Keresés

Feladatod és küldetésed

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mi is egy kollektív tudatosság vagyunk, akárcsak ti. Ti úgy gondoltok magatokra, mint egyénekre, akiknek saját gondolataik, saját ötleteik vannak, akik belülről kapnak inspirációt, hogy tegyenek vagy mondjanak valamit, vagy akár csak gondolkodjanak valamin. De gyakrabban kapcsolódtok az emberi kollektív tudatossághoz, mint gondolnátok.


Ezt már korábban is elmondtuk nektek, de most újra elmondjuk, hogy a gondolataitok nem a fejetekben keletkeznek. Befogadjátok őket, ahogyan minden energiát befogadtok, és amikor elkezdtek úgy gondolni magatokra, mint egy kollektíva részére, két dologra ébredtek rá. Először is, segíthetsz a kollektívának azzal, amit a kollektív tudatosságba helyezel, és ez nem igényel semmiféle cselekvést a részedről. Mindössze annyit kell tenned, hogy szándékosan elgondolsz egy gondolatot. Másodszor, hatással van rád az a kollektív tudatosság, amelynek része vagy. Ezért ismerjétek fel, hogy ami bennetek történik, az lehet, hogy annak a ténynek köszönhető, hogy felfogtok valamit, ami az emberi kollektívában és a mindannyiótok közös tudatosságában zajlik.


Amint ezek a felismerések megvannak, és ennek megfelelően kezdesz élni, az életed könnyebb és jobb lesz, mert több értelme lesz, és mert meg fogod érteni, hogy néha a te szereped csak annyi, hogy együttműködj a körülötted lévő energiákkal. Nos, mit értünk azon, hogy "dolgozzatok az energiákkal"? Ha valami történik a kollektív tudatossággal, mint például egy világjárvány, akkor megkérdezheted magadtól, hogyan hat rád, az egész, nem csak az a része, amire fixálódsz, és aztán megkérdezheted magadtól, hogyan tudsz segíteni. És most nem arról beszélünk, hogy videókat és közösségi média posztokat készítesz a világjárvánnyal kapcsolatos meggyőződésedről. Arról beszélünk, hogy segítsük a kollektív tudatosságot, amelynek ti is részei vagytok, hogy gyógyuljon, hogy emelje a tudatosság szintjét, és hogy több együttérzést tanúsítson azok iránt, akik szenvednek.


Mert függetlenül attól, hogy mit hisztek vagy nem hisztek erről, szenvedés zajlik, és ti, a kollektíva részeként, érintettek vagytok ebben a szenvedésben. Bizonyos értelemben ti vagytok azok, akik szenvednek. Tehát azzal kell kezdened, hogy segítesz magadnak, hogy stabilabbnak, békésebbnek, nyugodtabbnak érezd magad. Aktiválnotok kell azt a rezgést, amit magatokon kívül akartok látni, és akkor elkezdhettek inkább azon gondolkodni, hogyan tudnátok szolgálni ezt a kollektív tudatosságot, amiben mindannyian osztoztok, mint emberi lények. És ezt megtehetitek az emberiség előtt álló minden egyes kérdésben. Van háború, van szegénység, van éhezés, van erőszak az egyének között. A Földön mindenféle probléma van, amivel foglalkoznotok kell, és bár lehet, hogy ezek nem a ti otthonotokban, vagy a szomszédságotokban, vagy akár az országotokban történnek, mégis valóságosak, és a feladatotok részét képezik.


Amit az emberiségnek tudtok adni a tudatosság szintjének emelése érdekében, az mindig olyasmi lesz, amire először magatokban hangolódtok rá, és aztán terjesztitek. Tehát ráhangolódhatsz a paranoiára, az áldozattá válásra, arra az érzésre, hogy manipulálnak, elnyomnak és mindezekre, vagy ráhangolódhatsz az erődre, a benned rejlő erőre, hogy átalakítsd magad, és a felhatalmazás energiáját terjeszd mások felé, hogy a kollektívádban mindenki békében, nyugalomban legyen, és örömöt, szabadságot, izgalmat és szeretetet élhessen. És ha elég sokan látjátok ezt küldetéseteknek, akkor nagyon sok mindent meg tudtok változtatni anélkül, hogy elhagynátok a szobát, ahol most ültök.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page