top of page
Keresés

Feladatod és küldetésed

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mi is egy kollektív tudatosság vagyunk, akárcsak ti. Ti úgy gondoltok magatokra, mint egyénekre, akiknek saját gondolataik, saját ötleteik vannak, akik belülről kapnak inspirációt, hogy tegyenek vagy mondjanak valamit, vagy akár csak gondolkodjanak valamin. De gyakrabban kapcsolódtok az emberi kollektív tudatossághoz, mint gondolnátok.


Ezt már korábban is elmondtuk nektek, de most újra elmondjuk, hogy a gondolataitok nem a fejetekben keletkeznek. Befogadjátok őket, ahogyan minden energiát befogadtok, és amikor elkezdtek úgy gondolni magatokra, mint egy kollektíva részére, két dologra ébredtek rá. Először is, segíthetsz a kollektívának azzal, amit a kollektív tudatosságba helyezel, és ez nem igényel semmiféle cselekvést a részedről. Mindössze annyit kell tenned, hogy szándékosan elgondolsz egy gondolatot. Másodszor, hatással van rád az a kollektív tudatosság, amelynek része vagy. Ezért ismerjétek fel, hogy ami bennetek történik, az lehet, hogy annak a ténynek köszönhető, hogy felfogtok valamit, ami az emberi kollektívában és a mindannyiótok közös tudatosságában zajlik.


Amint ezek a felismerések megvannak, és ennek megfelelően kezdesz élni, az életed könnyebb és jobb lesz, mert több értelme lesz, és mert meg fogod érteni, hogy néha a te szereped csak annyi, hogy együttműködj a körülötted lévő energiákkal. Nos, mit értünk azon, hogy "dolgozzatok az energiákkal"? Ha valami történik a kollektív tudatossággal, mint például egy világjárvány, akkor megkérdezheted magadtól, hogyan hat rád, az egész, nem csak az a része, amire fixálódsz, és aztán megkérdezheted magadtól, hogyan tudsz segíteni. És most nem arról beszélünk, hogy videókat és közösségi média posztokat készítesz a világjárvánnyal kapcsolatos meggyőződésedről. Arról beszélünk, hogy segítsük a kollektív tudatosságot, amelynek ti is részei vagytok, hogy gyógyuljon, hogy emelje a tudatosság szintjét, és hogy több együttérzést tanúsítson azok iránt, akik szenvednek.