• Fehér Katalin

Felébresztjük a halhatatlanságotokat

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésében


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Felébresztjük a tudatosságotokban és a sejtmemóriátokban azt a tudatosságot, hogy képesek voltatok sokkal hosszabb életet élni emberi fizikai testetekben. Voltak emberek, akik több száz évig éltek az ősi múltatokban, és őket nem gépek és gyógyszerek tartották életben. Szükségetek van arra, hogy ezek az emlékek felébredjenek bennetek ahhoz, hogy megtehessétek azt az ugrást előre, amit most tesztek, és mi most arra az ugrásra utalunk, hogy a halandó, szén alapú járművetekből halhatatlan, kristály alapú járművé váljatok.


Jelenleg nagyon sok minden ébred bennetek a tőlünk és az egész galaxisból érkező adásokból. Még azok az energiák is, amelyeket nem emberek közvetítenek, mélyreható hatást gyakorolnak rátok és lényetek számos szintjére. A halhatatlanná válás olyasmi, amit egy képregényből vagy egy sci-fiből várnátok, de ez a következő lépés az emberi evolúcióban, és ennek semmi köze a tudományhoz és a technológiához. Mindennek a tudatossághoz van köze.


Amikor először ébredtetek fel, eléggé meg kellett volna döbbennetek azon, hogy Forrásenergia Lények vagytok. Ez sokkal jelentősebb, mint az, hogy előző életetekben Kleopátra vagy Napóleon voltatok. Az isteniségetek elfogadása azt jelenti, hogy elfogadjátok a halhatatlanságotokat, és megértjük, hogy időbe telik, amíg egy ilyen hit valóban megragad egy olyan emberi lény tudatában, aki a halált látja maga körül, és csodálkozik, hogyan válhat bárki is halhatatlanná valamiféle varázslat nélkül. De ez nem varázslat; ez a tudatosság. Ez egy módja annak, hogy úgy ismerjétek meg magatokat, mint akik túlléptek a fizikain, miközben még mindig megtartják a fizikai formájukat.


Amikor nem úgy tekintetek a fizikalitásotokra, mint az igazi énetekre vagy végső énetekre, akkor könnyebbé válik a testet a lelketek hordozójaként használni, amire mindig is hivatott volt. Mit kell tehát tennetek ahhoz, hogy mindez megtörténjen, mivel biztosak vagyunk benne, hogy legtöbbetek számára ez nagyon csábítónak tűnik. A válasz egyszerű; nem kell semmit sem tennetek, de meg kell változtatnotok az önmagatokról alkotott képeteket, a másokról alkotott képeteket, a valóságról alkotott képeteket. Át kell helyeznetek azt, amit végesnek tudtok, a végtelenbe.


Ha tenni akarsz valamit, akkor végezz egy olyan gyakorlatot, ahol a végtelenség érzését keresed magadban. Keressétek meg valódi örökkévaló természeteteket mint rezgést, és aztán nézzétek meg, ahogyan a saját szemetek előtt átalakultok, mert mindez, amiről beszélünk, elkerülhetetlen, de elfogadhatjátok, és feltehetitek magatokat a gyorsító pályára, vagy megtagadhatjátok, és a lassú és kanyargós utat választhatjátok a halhatatlanságotokhoz vezető úton. Akárhogy is, a végzetetek az, hogy megérkezzetek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."