top of page
Keresés

Felébredt Kollektíva: Itt van a hatásotok

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésében


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mindig nagyon érdekel bennünket, hogy ti, mint a felébredt kollektíva, mit tesztek azért, hogy segítsetek embertársaitokon, és észrevettük, hogy az utóbbi időben milyen sokan közületek olyan úttörők és irányadóak vagytok, amilyenek mindig is akartatok lenni ebben az életben. Új sablonokat, új útiterveket hoztok létre, hogy megmutassátok az emberiség többi részének, hogyan kell ezt csinálni, és a saját teremtéseiteket is felhasználjátok arra, hogy olyan tapasztalatokat és valóságokat hozzatok létre, amelyekről úgy döntöttetek, hogy jobban szeretitek. Vágyaitok új energiákat hoztak létre, amelyek aztán ötletként, inspirációként, gondolatként érkeznek a tudatosságotokba arról, hogy hogyan tudtok tovább haladni a Földön olyan módon, ahogyan azt szeretnétek.


Ti, mivel ébren vagytok, mindig tovább akartok menni, mélyebbre menni, kiterjeszteni a tudatosságotokat, hogy az, aki vagytok, többet foglaljon magában, és alapvetően ti mutatjátok meg az emberiség többi részének, hogyan lehet ezt megtenni azáltal, hogy mutatjátok az utat, példát mutatva. Sokan kérdezik tőlünk, és a többi vezetőtől és kollektívától, akiket Daniel csatornáz, hogy mi a céljuk, mit kellene tenniük. Lehet, hogy nem ismerik fel a hozzájárulásukat, mert ez nem olyan, mintha mindezt papírra vetették volna, majd egy kiadóval megjelentették volna az interneten és a könyvesboltokban.


Ti nem láthatjátok vagy érezhetitek a hatást, amit azzal gyakoroltok, hogy megteremtitek ezeket az új sablonokat, ezeket az új útiterveket a felemelkedéshez és a tudatosság kiterjesztéséhez, de mi igen, és ezért beszélünk nektek ezekről a dolgokról. Mindig meg akarunk nyugtatni benneteket, hogy hozzájárultok és jó úton vagytok. Emellett sokan aggódtok a szeretteitek miatt is,