top of page
Keresés

Felébredt Kollektíva: Itt van a hatásotok

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésében


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Mindig nagyon érdekel bennünket, hogy ti, mint a felébredt kollektíva, mit tesztek azért, hogy segítsetek embertársaitokon, és észrevettük, hogy az utóbbi időben milyen sokan közületek olyan úttörők és irányadóak vagytok, amilyenek mindig is akartatok lenni ebben az életben. Új sablonokat, új útiterveket hoztok létre, hogy megmutassátok az emberiség többi részének, hogyan kell ezt csinálni, és a saját teremtéseiteket is felhasználjátok arra, hogy olyan tapasztalatokat és valóságokat hozzatok létre, amelyekről úgy döntöttetek, hogy jobban szeretitek. Vágyaitok új energiákat hoztak létre, amelyek aztán ötletként, inspirációként, gondolatként érkeznek a tudatosságotokba arról, hogy hogyan tudtok tovább haladni a Földön olyan módon, ahogyan azt szeretnétek.


Ti, mivel ébren vagytok, mindig tovább akartok menni, mélyebbre menni, kiterjeszteni a tudatosságotokat, hogy az, aki vagytok, többet foglaljon magában, és alapvetően ti mutatjátok meg az emberiség többi részének, hogyan lehet ezt megtenni azáltal, hogy mutatjátok az utat, példát mutatva. Sokan kérdezik tőlünk, és a többi vezetőtől és kollektívától, akiket Daniel csatornáz, hogy mi a céljuk, mit kellene tenniük. Lehet, hogy nem ismerik fel a hozzájárulásukat, mert ez nem olyan, mintha mindezt papírra vetették volna, majd egy kiadóval megjelentették volna az interneten és a könyvesboltokban.


Ti nem láthatjátok vagy érezhetitek a hatást, amit azzal gyakoroltok, hogy megteremtitek ezeket az új sablonokat, ezeket az új útiterveket a felemelkedéshez és a tudatosság kiterjesztéséhez, de mi igen, és ezért beszélünk nektek ezekről a dolgokról. Mindig meg akarunk nyugtatni benneteket, hogy hozzájárultok és jó úton vagytok. Emellett sokan aggódtok a szeretteitek miatt is, hogy vajon ők is megcsinálják-e, képesek lesznek-e ők is tudatváltásra, és a válasz az, hogy természetesen képesek lesznek, mert ott vagytok nekik ti. És akár tudjátok, akár nem, példát mutattok, és mindannyiukban elültetitek a magokat, és ezek nagyon jó dolgok.


Kezdjétek el érezni, hogy milyen hatással voltatok a saját életetekre, és elkezdhetitek elképzelni, hogy milyen hatással vagytok a kollektívára, amelynek a részei vagytok. Továbbra is ezt fogjátok tenni, mert ez az egyetlen dolog, ami igazán kielégítő számotokra, és mert az energiák továbbra is meg fogják adni nektek azokat a lökéseket, azokat az ihletett ötleteket és azokat az intuitív találatokat, amelyek a tudatosság következő szintjére visznek benneteket, és amelyek segítenek nektek abban, hogy több embertársatokat is magatokkal hozzátok az útra. Így teljesíthetitek be a célotokat és teljesíthetitek be a küldetéseteket, és örömmel mondhatjuk, hogy egyre több embert látunk, aki ezt napról napra megteszi.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel teremtettünk kapcsolatot veletek."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page