top of page
Keresés

Felébredt Kollektíva, itt az ideje feleszmélni

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon elégedettek vagyunk azzal a haladással, amit ti, mint a felébredt kollektíva, továbbra is tesztek, hogy összehozzátok a polarizált erőket, amelyek ott vannak a világotokon. Elég éberek vagytok ahhoz, hogy felismerjétek, hogy nem tesz jót nektek, ha a polaritás játékát játsszátok, és ez az, ami egy magasabb rezgésben tart benneteket. Már most is magas rezgésben kell lennetek ahhoz, hogy képesek legyetek befogadni ezeket az üzeneteket, és folyamatosan demonstráljátok a képességeteket, hogy együttérzőek vagytok, hogy feltétel nélkül szeressetek, és hogy elengedjétek az ítélkezést, hogy meg tudjatok bocsátani és el tudjátok engedni a neheztelést.


Finomra hangolt lények vagytok, akik bebizonyították, hogy képesek vagytok beleérezni valamibe, és nagyon kötődtök a szívetekhez is, mely a lényetek új központja, és ez a mozgás az egoista elméből a felső én szíve felé az, amiről ez a tudatossági váltás szól. A szívetekben kell lennetek, hogy fenntartsátok ezeket a magas rezgéseket, és hogy felülemelkedjetek az elme-orientált csatározásokon, amelyek az ideológiák, a perspektívák között zajlanak. Hosszú történelmetek van arról, hogy úgy döntöttetek, hogy az érzéseitek fontosak, és az érzéseitek jól szolgáltak benneteket.


Megszámlálhatjátok, hányszor fordult elő, hogy egy intuitív érzés megakadályozott benneteket abban, hogy rossz döntést hozzatok, vagy a helyes döntéshez vezetett benneteket, és ezekben a pillanatokban az életetek örökre megváltozott. Ez az, amit ti csináltok. Így csináljátok, és ezért vagytok ti azok, akik az emberiséget egy magasabb tudatosságba vezetik. Nem azért, mert minden megfelelő információval rendelkeztek. Nem azért, mert a megfelelő tanítót k