top of page
Keresés

Felébredett Kollektíva: Egyesüljetek és teljesítsétek be a sorsotokat

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözlet! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Nagyon is tudatában vagyunk minden egyes embernek ott a Földön, aki azt teszi, amit tennie kell, hogy elérje a tudatosság magasabb állapotát. Látjuk és érezzük azokat közületek, akik vállalták ezt a kezdeményezést, és tapsolunk nektek. A "Felébredett Kollektívának" nevezünk benneteket, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy számotok minden egyes nappal növekszik. Arra kérünk benneteket, hogy érezzétek át annak a hatalmas jelentőségét, amit ott a Földön tesztek, és arra is kérünk benneteket, hogy ismerjétek fel, hogy valójában nem vagytok egyedül, még akkor sem, ha egyedül érzitek magatokat ebben a törekvésben.


Az asztrálsíkon kapcsolódtok egymáshoz. Megosztjátok egymással gondolataitokat, ötleteiteket és tapasztalataitokat, ahogyan az interneten is teszitek, és ahogyan azt teszitek, amikor beszéltek egymással, SMS-t küldtök egymásnak, üzeneteket küldtek egymásnak. Sokféleképpen elérhetitek egymást, többek között telepatikusan is. Azért jöttök össze, mint a Felébredett Kollektíva, mert tudjátok, milyen hatalmasak vagytok, amikor egyesültök. Azoknak közületek, akik felébredtek, félre kell tenniük a hitbeli nézetkülönbségeket is. A hiedelmeitek képesek elválasztani benneteket ott a Földön. Csak kérdezzetek meg bárkit, aki egy vallás tagja. Nektek, mint felébredteknek, nem kell ezt tennetek.


Továbbá, kérlek, ismerjétek fel, hogy még azokkal is, akikkel nem értetek egyet számos témában, az asztrálsíkon kapcsolódtok hozzájuk. És ott nem vitatkoztok, nem veszekedtek, nem próbáljátok bebizonyítani, hogy nektek van igazatok, és ők tévednek. Ha van olyan csoport ott a Földön, amelyik egyesülni fog, akkor az ti mindnyájan vagytok. Ezért, ha azon kapjátok magatokat, hogy ítélkeztek valaki más felett, mert ő hisz valamiben, amiben ti nem, ismerjétek fel ezt az ítéletet, és engedjétek el. Ezután megnyugodtok, és beengedtek még többet a lélekcsaládotok csoportjából. Elmondjátok az univerzumnak, a galaxisnak és mindkettőben lévő összes lénynek, hogy készen álltok arra, hogy több földönkívülivel és nem-fizikai baráttal találkozzatok.


Tudjuk, hogy egyesültök, mert mi is látjuk és érezzük ezt, és tudjuk, hogy a kicsinyes különbségek elengedése nagy része annak, hogy hogyan emelitek a tudatossági szinteteket, hogyan emelitek a rezgéseteket, és hogyan váltok azzá, aminek mindig is szántak benneteket ebben az életben. Ti vagytok az egyesítők. Ti vagytok az úttörők és a fénymunkások, és amikor megmutatjátok másoknak az utat, látni fogjátok ennek az eredményét, még azokkal a vallási csoportokkal is, amelyek jellemzően egymás torkának esnek. Keressétek a bizonyítékot arra, amit mondunk nektek, mert az ott van kint, és mert az általatok választott valóságra összpontosíthattok. Ez a szabad akaratotok legjobb felhasználása. Eljött az ideje, hogy a Felébredett Kollektívaként összejöjjetek, felemelkedjetek, és elvezessétek az emberiséget az ötödik dimenzió tudatosságába.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page