top of page
Keresés

Felébredett Kollektíva: Dolgozz a rácsokkal

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Minden lehetséges lehetőséget megadunk magunknak, hogy megfigyeljük, mi történik ott a Földön, mert a szükség ilyen időszakában vagytok. Segítségre van szükségetek, és mi segítők vagyunk. Tudjuk, hogy a legtöbbet hoztátok ki a Földön egy elég rossz helyzetből. Azt is tudjuk, hogy annyi segítséget, annyi gyógyulást, annyi megoldást hívtatok, hogy az energiáknak egyfajta torlódása van, amelyek felétek tartanak, de nem elég ember nyitott a befogadásra.


Képzeljétek el, hogy ott vagytok a Földön, és nem veszitek észre, hogy minden imátok meghallgatásra talált. Sokan azt gondolják, hogy talán nem méltóak arra, hogy segítséget kapjanak fentről. Megint mások azt hiszik, hogy egyesek megérdemlik ezt a segítséget, mert a megfelelő Istenhez imádkoznak, mások viszont nem, mivel pogányok, akik méltatlanok a Mennyekből érkező segítségre. Ez az a pont, ahol ismét közbeléptek, mint a gyógyítók, a vezetők, az útjelzők, azok, akik példát mutatnak. Azért léptek közbe, mert azt akarjátok, hogy mindenki megkapja, amit kért, és tudjátok, hogy mindenki, aki ott van veletek a Földön, a fény és a szeretet lénye, a Forrás egy aspektusa.


És így helyet tudtok biztosítani az egész emberiségnek, hogy megkapja, amire szüksége van ebben az időben. Felajánlhatjátok magatokat az univerzumnak, mint az összes segítség közvetítői, ami közeleg. Ti lehettek a válasz, a megoldás, azok, akikre az emberiség várt, és ez azt jelenti, hogy felülemelkedtek a vitákon, amelyek a világotokban zajlanak. Ez azt jelenti, hogy segíteni kell azoknak, akik nem akarják a segítségeteket, vagy nem gondolják, hogy szükségük van rá. Nem vagytok ott, hogy bárkit is megítéljetek a hite, a szavai, a gondolatai vagy a tettei miatt. Csak azért vagytok ott, hogy megtestesült szeretet legyetek, és segítsetek, amikor csak tudtok.


És most van egy olyan időszak, amikor abszolút segíthettek azzal, hogy elérhetővé teszitek magatokat az univerzum számára, hogy a fény, a szeretet és a gyógyító energia csatornái vagytok, amire születtetek, és hogy teret tartotok minden embertársatoknak, hogy megkapják, amit kérnek, amire szükségük van. Néhányan nem is tudják, mire van szükségük, és nem tudják, mit kérjenek, de ti még mindig segíthettek nekik. Még mindig láthattok minden mást egy egész részeként, amelynek ti is részei vagytok, és amely azért van, hogy egésszé tegyétek, hogy összehozzátok, hogy integráljátok.


Ahogy mondtuk, most van itt az idő, és ti vagytok azok, mert nem diszkrimináltok; nem tartjátok vissza a szereteteteket csak azok számára, akik megérdemlik, és ez a ti időtök, hogy ragyogjatok. Arra bátorítunk benneteket, mint a felébredett kollektívát, hogy nyissátok meg magatokat mindannak, amit az emberiség kért, földeljétek le a fizikai testetekbe és le Földanyába, és hagyjátok, hogy a lábatok alatt lévő csodálatos energiahálózatok tegyék a többit.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page