top of page
Keresés

Felébredett Kollektíva: Ezek a feladataitok

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Újraéljük a kollektív múltunkból származó tapasztalatainkat, tapasztalatokat, amelyeket fizikai testekben és sűrűbb dimenziós síkokon szereztünk, mert a lehető legjobban szeretnénk a helyetekben járni. Segíteni akarunk nektek, és ahhoz, hogy segíteni tudjunk nektek, meg kell értenünk, hogy kik vagytok és honnan jöttök, mi motivál benneteket és mi gyújtja fel a fényt bennetek. Mindannyian jól tennétek, ha ezt a megközelítést alkalmaznátok más emberekkel szemben is, különösen azokkal szemben, akikről egyértelműen látjátok, hogy segítségre van szükségük. Lehetetlen pontosan tudni, hogy valaki más min megy keresztül, mit él át, de mindent megtehettek, hogy együtt érezzetek vele.


És azzal, hogy megteszitek a tőletek telhető legjobbat, a legjobbat fogjátok nyújtani embertársaitoknak, ahogy mi is megpróbáljuk a legjobbat nyújtani mindannyiótoknak. Olyan sok örömet okoztok nekünk, mert lehetőséget adtok arra, hogy segítsünk, támogassunk, átalakítsunk mindannyiótokat. Szeretnénk, ha ti is megtapasztalnátok ugyanezt az örömöt, ezért úgy gondoltuk, hogy átadjuk nektek ezt az információt arról, hogyan ismerhetünk meg benneteket jobban.


Amikor láttok valakit, akivel nagy kihívást jelent számotokra a kapcsolatteremtés, nézzétek meg, hogy emlékeztek-e életetek egy olyan időszakára, amikor ti is átmentetek azon, amin ez az egyén most keresztülmegy. Használjátok minden képességeteket és készségeteket, hogy kapcsolatot teremtsetek embertársaitokkal, hogy jobban szolgálhassátok mindannyiukat. Így fogjátok megváltoztatni a tudatosságotokat. Nem a kirekesztésen keresztül, hanem a befogadáson keresztül fogtok eljutni a tudatosság magasabb szintjére.


Úgy kell látnotok mindenkit rajtatok kívül, mint egy darabot belőletek, egy darabot a kirakósból, ami ti vagytok, és amit vissza kell hozni az egészbe, a középpontba, annak teljességébe, aki vagytok. A történelem során tett kísérletek, amelyek arra irányultak, hogy megosszanak benneteket, és rávegyenek benneteket egymás dehumanizálására, folytatódnak; ezekben az időkben felerősödnek. De nem dőlhettek bele ebbe a csapdába, nem, ha időben és örömmel akartok eljutni oda, ahová a sorsotok szánt.


Tudjuk, hogy alig várjátok, hogy befejezzétek a váltást, és most átadjuk nektek a használati utasítást. Képesnek kell lennetek arra, hogy befelé menjetek és megtaláljátok a belső békét, majd pedig kívülre nézzetek és megőrizzétek azt, amikor egy másik emberi lénnyel álltok szemben, aki nincs tudatában annak, hogy még traumája is van, amit fel kell dolgoznia. Ez az, ahol ti, mint a felébredt kollektíva tagjai, a helyetekre kerültök. Segítenetek kell, gyógyítanotok kell, és fel kell ajánlanotok minden segítséget, amit csak tudtok, bárkinek, aki nap mint nap megjelenik az életetekben. Ezek a ti feladatotok, és mindaz, amire szükségetek van ahhoz, hogy ezeket a feladatokat elvégezzétek, az a szeretet, az együttérzés, a megbocsátás és a kapcsolódás vágya, és tudjuk, hogy mindannyiótokban megvannak ezek az összetevők.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page