top of page
Keresés

Felébredett Kollektíva: Ezek a feladataitok

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Újraéljük a kollektív múltunkból származó tapasztalatainkat, tapasztalatokat, amelyeket fizikai testekben és sűrűbb dimenziós síkokon szereztünk, mert a lehető legjobban szeretnénk a helyetekben járni. Segíteni akarunk nektek, és ahhoz, hogy segíteni tudjunk nektek, meg kell értenünk, hogy kik vagytok és honnan jöttök, mi motivál benneteket és mi gyújtja fel a fényt bennetek. Mindannyian jól tennétek, ha ezt a megközelítést alkalmaznátok más emberekkel szemben is, különösen azokkal szemben, akikről egyértelműen látjátok, hogy segítségre van szükségük. Lehetetlen pontosan tudni, hogy valaki más min megy keresztül, mit él át, de mindent megtehettek, hogy együtt érezzetek vele.


És azzal, hogy megteszitek a tőletek telhető legjobbat, a legjobbat fogjátok nyújtani embertársaitoknak, ahogy mi is megpróbáljuk a legjobbat nyújtani mindannyiótoknak. Olyan sok örömet okoztok nekünk, mert lehetőséget adtok arra, hogy segítsünk, támogassunk, átalakítsunk mindannyiótokat. Szeretnénk, ha ti is megtapasztalnátok ugyanezt az örömöt, ezért úgy gondoltuk, hogy átadjuk nektek ezt az információt arról, hogyan ismerhetünk meg benneteket jobban.


Amikor láttok valakit, akivel nagy kihívást jelent számotokra a kapcsolatteremtés, nézzétek meg, hogy emlékeztek-e életetek egy olyan időszakára, amikor ti is átmentetek azon, amin ez az egyén most keresztülmegy. Használjátok minden képességeteket és készségeteket, hogy kapcsolatot teremtsetek embertársaitokkal, hogy jobban szolgálhassátok mindannyiukat. Így fogjátok megváltoztatni a tudatosságotokat. Nem a kirekesztésen keresztül, hanem a befogadáson keresztül fogtok eljutni a tudatosság magasabb szintjére.


Úgy kell látnotok mindenkit rajtatok kívül, mint egy darabot belőletek, egy darabot a kirakósból, ami ti vagytok, és amit vissza kell hozni az egészbe, a középpontba, annak teljességébe, aki vagytok. A történelem során tett kísérletek, amelyek arra irányultak, hogy megosszanak benneteket, és rávegyenek benneteket egymás dehumanizálására, folytatódnak; ezekben az időkben felerősödnek. De nem dőlhettek bele ebbe a csapdába, nem, ha időben és örömmel akartok eljutni oda, ahová a sorsotok szánt.


Tudjuk, hogy alig várjátok, hogy befejezz