top of page
Keresés

Földrengések Törökországban és Szíriában

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.Azért vagyunk itt, hogy kivetítsük energiánkat és tudatosságunkat rátok ott a Föld bolygón. Azért vagyunk itt, hogy olyan perspektívát adjunk nektek, amely segíthet és segíteni fog nektek abban, hogy a szépség, az öröm, a kreativitás, a szeretet, a béke és a csoda életét éljétek. Be tudtok kapcsolódni az energiánkba, még akkor is, amikor nem itt, a csatornán keresztül jövünk át. Mindannyiótok számára elérhetővé tesszük magunkat, és még inkább megmutatkozunk a traumák és tragédiák idején ott a Föld bolygón. Tudjuk, hogy sok ember halt meg Törökországban és Szíriában, és tudjuk, hogy a földrengések azt jelzik, hogy mindannyiótokat fel kell rázni. De ezek nem erről szólnak.


Minden arról szól, hogy magasabb tudatállapotba juttassanak benneteket, és azok közületek, akik képesek távolról szemtanúi lenni egy természeti katasztrófának, szeretetet, békét és gyógyulást küldhetnek azoknak, akiknek fájdalmaik vannak, veszteséget szenvednek, és akik most hajléktalanok. Képesek vagytok egy csodálatos tudatossági változást létrehozni, velünk együtt, akik a nem-fizikai, a magasabb dimenziós síkokról jelennek meg, mivel mindannyian azért vagyunk itt, hogy segítsünk, és a segítségünk megnő a nagyobb szükség idején.


Az emberiség is megjelenik a szükség idején. A legjobbat hozzátok elő, amikor embertársaitok bajban vannak. Ezt újra és újra láthattuk, és ez folytatódik a tragikus földrengések óta eltelt órákban és napokban is, amelyek oly sok ember életét követelték, és oly sok sérültet, hajléktalant hagytak maguk után, akik élelem és víz nélkül maradtak. Azért vagyunk itt, hogy segítsünk felerősíteni a gyógyulást és az együttérzést, amely az emberiség többi részéből érkezhet, és ezt már látjuk is. Látjuk, hogyan reagálnak ezekben a pillanatokban mások tragédiájára és traumájára. Tudjuk, hogy ez nagyon jó jel az emberiség számára, mert tudjuk, hogy az együttérzés megemeli az emberiség rezgését és tudatossági szintjét. A szolgálat cselekedetei ugyanezt teszik. Bármikor, amikor szeretsz valakit, bármilyen állatot vagy bármit, ugyanezt teszed.


És így mutatkoztok meg a földrengések által sújtottakért, és mi is így teszünk. És partnerek vagyunk, együttműködünk, együtt teremtünk egy jobb Földet, és együtt teremtünk egy simább utazást, egy örömtelibb átmenetet az ötödik dimenzióba, ahol természeti katasztrófákra, pénzügyi összeomlásokra és más kaotikus eseményekre nincs szükség. Amikor több szeretethez, megbocsátáshoz, együttérzéshez és gyógyuláshoz fértek hozzá magatokban, és ezt elkülditek mindenkinek, akinek szüksége van rá, akkor az eltolódás befejezésének egy másik változatát teremtitek meg, és egy olyan idővonalra vibráltok, ahol ezt így tapasztalhatjátok meg.


Ne aggódjatok, hogy a dolgok rosszabbra fordulnak ott a Földön, mert ahogyan látjuk, az a gyönyörű mód, ahogyan az emberiség reagál a rászorulókra, hatalmas mutatója annak, ami mindannyiótok számára eljön. Ami elkerülhetetlen, az a béke és a harmónia a Földön, és több öröm, több kreativitás, több minden, amit egyénileg és kollektíven kértek. És mi azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek eljutni oda, hogy ezekbe az irányokba tereljünk benneteket, és ezt fogjuk tenni továbbra is.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page