top of page
Keresés

Földönkívüliek és emberek többdimenziós hálózata

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Egy olyan kommunikációs hálózatot hozunk létre, amely többdimenziós, és amely a galaxis számos csillagrendszerének lényeit érinti, beleértve a tiétekét is. Ti valójában ennek a hálózatnak a részei vagytok, mivel ezeket az adásokat fogjátok. Hisszük, hogy a sokféleség erősség. Hisszük, hogy minél több hely van az asztalnál, annál jobb. Minél több nézőpont van, annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy az ötletek és folyamatok, gyakorlatok olyan befogadó készletét kapjuk, amely minden érintett számára jobbá teszi a létezést.


Ezért veszünk be olyan sokakat a hálózatunkba. Sok lény és kollektíva csatornáz minket, hogy létrehozzuk ezt a hálózatot, ahol mindannyian kommunikálhattok rajtunk keresztül. Olyanok vagyunk, mint ennek a hálózatnak a Felsőbb Lelke. Információkat kapunk a veletek való kapcsolatunkon keresztül, miközben ébren vagytok és alszotok. És így építjük ki ezt a többdimenziós hálózatot egy olyan időszakban, amikor a galaxisnak valóban össze kell fognia.


Ahogy az emberiség felkészül a teljes jogú tagságra a galaktikus föderációban, sok kérdéssel kell foglalkozni, beleértve azt is, amit ti ott a Földön a történelmetek során elszenvedtetek, aminek egy részéért más csillagrendszerekben élő más lények felelősek. Ezért segítünk a tárgyalásokban, segítünk a békét megteremteni a lények és csillagrendszerek között, amelyek nem voltak képese