top of page
Keresés

Földönkívüli technika és a te belső technikád

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésében

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.Észrevettük az emberek részéről azt a tendenciát, hogy minden tojást egy jövőbeli kosárba raknak, és megértjük, hogy miért akarjátok ezt tenni. Ahogy körülnéztek a világ mai állapotán, és arra gondoltok, hogy merre tart a világ, természetesen azt szeretnétek, hogy legyen egy megoldás, ami a jövőben megjelenik onnan, ahol ültök. És sokan úgy gondolják, hogy ez lesz a földönkívüli technológia, amely mindent elintéz helyettetek. Azonban nem szabad elfelejtenetek, hogy bárhonnan is érkezik a technológia, még mindig vannak bennetek még fejlettebb technológiák.


Minden, amit odakint, a fizikai világban láttok, már előzetesen létezik a belső, nem fizikai világban. És így, gondolattal, képzelettel, fókusszal, frekvenciával megváltoztathatjátok a világotokat, és nem kell várnotok a pénzügyi összeomlásra, a Kvantum Pénzügyi Rendszerre, és nem kell várnotok a replikátorokra vagy az újraatomizálókra, vagy az óceánokat megtisztító technológiára, ami a kezetekbe kerül, miután a földönkívüliek leszálltak a hajóikkal. Megvan bennetek az erő, és mindig is megvolt bennetek az erő, hogy megteremtsétek azt a változást, amit a külső valóságban látni szeretnétek.


Jelenleg az szolgál benneteket, ha hisztek abban, hogy a megoldás eljön, és ha azzal a gondolattal kezditek, hogy az kívülről jön, az segít megerősíteni a hitet, hogy lehetséges egy olyan világban élni, amely tiszta és támogató, mindenki számára egyenlő a lehetőségek tekintetében. Ha már megvan ez a hited, akkor elkezdhetsz lazítani a képzeleted valóságában. Bizonyos értelemben tehát valóban azt szolgálja, hogy ezeket a tojásokat ezekbe a kosarakba rakjátok. Mi azonban azért vagyunk itt, hogy emlékeztessünk benneteket, hogy nem kell várnotok. Nem kell orvosi ágyakra (medbeds) várnotok ahhoz, hogy egészségesek legyetek. Nem kell megvárnotok, hogy a megfelelő emberek kerüljenek hatalmi pozícióba, hogy széleskörű, átütő változásokat lássatok a bolygótokon.


Nem kell megvárnotok, hogy a fénytestetek aktiválódjon, hogy könnyebbnek érezzétek magatokat a testetekben. Mindezt megtehetitek, és mindezt megtehetitek most azonnal, és mi és a hozzánk hasonlók továbbra is elirányítunk benneteket azokba a birodalmakba, ahol minden lehetséges. Most, amikor a földönkívüliek érkezésére gondoltok a technológiáikkal, ne feledjétek, hogy akkor jönnek, amikor készen álltok. És a készenléteteket azzal bizonyítjátok, hogy megmutatjátok nekik, hogy nincs szükségetek rájuk. Amikor szuverén teremtő lényekké váltok, akik megértitek a fókuszotok erejét, akkor egyenrangúvá váltok velük. És amikor egyenlő játéktéren vagytok, akkor jobban élvezhetitek a sokszínűségét annak, amit ők kínálnak.


De nem azért vagytok ott, hogy mindent megtegyenek értetek, és nem azért vagytok ott, hogy mindent könnyedén megtegyenek értetek. Azért vagytok ott, hogy megteremtsétek ezeket a kihívásokat, elfogadjátok ezeket a kihívásokat, és felemelkedjetek, hogy megfeleljetek ezeknek a kihívásoknak, mint azok a gyönyörű Forrásenergia Lények, akik vagytok. És eközben többetekkel találkoztok más lények formájában, akik közül néhányan földönkívüliek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page