top of page
Keresés

Földönkívüli találkozások, UFO-k és a be nem avatkozás

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázása.

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.



Annyitba avatunk be titeket, amennyibe csak tudunk ebben a pillanatban, mert bizonyos információk, amelyekhez hozzájutottunk, interferenciát jelentenének, ha most megosztanánk veletek. Nem véletlenül van a be nem avatkozás szabálya az emberiség számára. Hagyni kell, hogy magatokban fejlődjetek, és mi láttuk a történelmeteket, és tudjuk, mi történik, ha megpróbálnak titeket előre lökni.


Ez az az időszak, amikor fel kell fedeznetek, hogy minden, amire szükségetek van, bennetek van. Ezért még az is, hogy űrhajókat láttok az égen, hogy űrlények látogatnak meg benneteket, még az is, hogy egy hajó fedélzetére visznek benneteket, mind halványul ahhoz képest, amit megtapasztalhattok, ha becsukjátok a szemeteket és befelé összpontosítotok.


Amikor megnyíltok saját végtelen és örökkévaló természetetek előtt, rá fogtok jönni, hogy soha nem volt szükségetek semmilyen információra, és soha nem is volt szükségetek semmilyen beavatkozásra. Hozzáférésetek van a Forráshoz, ami azt jelenti, hogy mindenhez hozzáférhettek, ha magatokba néztek, és korlátlan képességetek van arra is, hogy valóságokat teremtsetek és megtapasztaljátok ezeket a valóságokat. Tehát igen, a fizikai elég izgalmas, és a fizikai élmények, amiket átélhettek, mámorítóak, néha szó szerint.


De ha a földönkívüliekkel kapcsolatos tapasztalatokra vártok, hogy meggyőzzenek benneteket arról, hogy valami jó történik ott a Földön, akkor arra kérünk benneteket, hogy ne várjatok tovább. Földönkívüli DNS van bennetek. Vannak bennetek emlékek a földönkívüli lényekként élt életetekről, és megtapasztalhatjátok többdimenziós éneteket, ha befelé mentek. A külső mindig a belsőt fogja tükrözni, és így minél többet fedezitek fel végtelen és örök természeteteket, annál jobban meg fog nyílni előttetek a külvilág, és megtapasztalhatjátok az UFO-k és a földönkívüli találkozások élményeit. Annyi űrhajón utazhatsz, amennyin csak akarsz.


De sokkal érdekesebbek vagytok a fizikai földönkívüliek számára, ha először felismeritek, hogy kik is vagytok valójában, mint az örök és végtelen fény és szeretet lényei. Amikor kitágítjátok az elképzeléseteket, az elképzeléseteket arról, hogy kik vagytok, minden, amit meg akartok tapasztalni, olyan radikális módon fog megnyílni előttetek, amit az elmétek el sem tudott volna képzelni. Tehát ha több tapasztalatot kerestek a földönkívüliekkel, kezdjétek magatokkal.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page