top of page
Keresés

Ezt a programozást meg kell cáfolni

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Folyamatosan lenyűgöz és ámulatba ejt bennünket az emberiség, ahogyan látjuk mindannyiótokat ott a Föld bolygón, és látjuk, milyen keményen dolgoztok mindannyian az életcéljaitok eléréséért. Olyan, mintha semmi sem lenne értékes, hacsak nincs hozzá egy történet, és ennek a történetnek tartalmaznia kell a küzdelmeteket és az illetékek megfizetését. Ez volt a programozásotok már jó ideje, és a legtöbben közületek ezt szívtátok magatokba életetek során egyszer vagy máskor.


Néha szükségét éreztétek, hogy rámutassatok másoknak, hogy semmi sem jött nektek ezüsttálcán, hogy nektek is nehéz dolgotok volt, és mi megértjük, hogy miért van ez így. Megértjük, hogy nektek nepotizmusotok van, nektek vagyonkezelői alapokkal rendelkező gyerekeitek vannak, és mindenféle olyan körülményetek van, ami miatt egy keményen dolgozó ember lenézne valakit, akinek egész életében a kisujját sem kellett mozdítania azért, hogy megkapja, amit akar. Ez egy olyan program, amit most azonnal meg kell cáfolnotok, ahogy tudatos és szándékos teremtőkké váltok, akik képesek az azonnali manifesztációra.


Most meg akartok lepni minket és mindenki mást is azzal, hogy milyen keveset kell tennetek ahhoz, hogy álmaitok életét éljétek, hogy mindenetek meglegyen. Az egyik módja annak, hogy elkezdjétek ezt a folyamatot, hogy abbahagyjátok az életetekben az összes olyan időszakról való beszélést, amikor meg kellett fizetnetek a tartozásotokat, amikor küzdenetek, kaparnotok, kínlódnotok és harcolnotok kellett, hogy valami jobb legyen az életetekben, és el kell kezdenetek hangsúlyozni azokat az időszakokat, amikor a dolgok csak úgy az öletekbe hullottak, amikor minden felsorakozott számotokra, és amikor éppen a megfelelő helyen voltatok a megfelelő időben.


Azok, akik ébren vannak, megértik, hogy nincsenek balesetek és nincsenek véletlenek. Megértitek, hogy rezgésharmóniában kell lennetek mindennel és bármivel, ami az utatokba kerül. Dolgozhattok nagyon-nagyon keményen, és mivel hisztek a kemény munkában, ez egy nap majd kifizetődik számotokra, vagy dolgozhattok nagyon-nagyon keményen, és nem lesz mit felmutatnotok, mert továbbra is egy olyan programot futtattok, amely azt mondja nektek, hogy elnyomottak vagytok, hogy áldozatok vagytok.


Itt az ideje, hogy levetkőzzétek az áldozattá válás egész gondolatát. Most van itt az ideje, hogy elkezdjétek magatokat erőteljesebbnek érezni, hogy elkezdjetek emlékezni arra, hogy kik is vagytok valójában, és amit tudtok, azt a gyakorlatba is átültessétek, hogy aztán taníthassatok másokat. És akkor a fizikai világ uraivá válhattok. Ezáltal sokkal könnyebbé válik számotokra, hogy az időtöket a spiritualitásotoknak szenteljétek.


Amint minden fizikai szükségletetek kielégül, hajlamosak vagytok valami többet keresni, valami olyasmit, ami kielégít és beteljesít benneteket. És nem kell szenvednetek és küzdenetek azért, hogy elérjétek a tudatosság magasabb szintjét. Valójában éppen az ellenkezőjét javasoljuk. Engedd el magad. Adjátok át magatokat. És engedjétek, hogy minden hozzátok és rajtatok keresztül áramoljon, hogy példát mutathassatok másoknak arra, hogy mi lehetséges most itt, a Föld bolygón.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page