top of page
Keresés

Ezek az egyedüli módjai annak, hogy a Földön élj

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon gyakorlottak vagyunk a boldogságunk követésében, mivel a mi dimenziónkban könnyebb ezt tenni, és mindannyiunknak könnyebb volt, amíg az arkturiai csillagrendszer fizikai dimenzióiban voltunk. Megértjük, hogy miért nagyobb kihívás ezt ott a Földön, a ti dimenziótokban megtenni, de ez egy olyan tanítás, amit a gyakorlatban kell megvalósítani ahhoz, hogy mindannyian megértsétek és felismerjétek a hatékonyságát. Lesz egy érzésetek, ami azt mondja nektek, hogy egy bizonyos irányba mozogjatok, vagy tegyetek egy bizonyos dolgot, és ez az érzés elég erős lesz ahhoz, hogy rávegyen benneteket, hogy az elmétek szintjén fontolóra vegyétek.


Most, ha az elmédet arra képeztétek, hogy pozitív legyen, akkor fel fogjátok ismerni, hogy egy olyan utat mutatnak nektek, amely több örömhöz, több szeretethez, több békéhez, több bőséghez és több minden máshoz vezet, amire vágytok. De ha nem képeztétek megfelelően az elméteket, akkor valószínű, hogy megkérdőjelezitek azt a kezdeti megérzést, hogy egy bizonyos irányba mozduljatok el, vagy tegyetek meg egy bizonyos dolgot. És ha hajlamosak vagytok inkább az elmétekre hallgatni, mint az érzéseitekre, akkor nem fogjátok végigvinni, és az életetek nagyjából ugyanolyan marad, mint eddig.


Ahelyett, hogy megpróbálnátok kitalálni, hogy mit is kellene tennetek az életben, érjétek be azzal, hogy nem csináltok semmit, csak a rezgésetekre koncentráltok, amíg nem kaptok egy olyan tagadhatatlan impulzust, hogy továbblépjetek valamivel, ami fel fog villanyozni, amikor részt vesztek benne. Itt az ideje, hogy mindannyian jobban a testetekben legyetek, jobban a szívetekre összpontosítsatok, és jobban az érzésekre összpontosítsatok, hogy átugorhassátok elmétek korlátait, és beléphessetek álmaitok életébe, ami történetesen a szolgálat, a terjeszkedés és a belső béke élete is.


Nem kell kitalálnotok, hogyan tudnak ezek a dolgok együtt létezni, mert mindezt már megtették helyettetek. A ti dolgotok, hogy megtapasztaljátok az életet, és hagyjátok, hogy az élet megmutassa nektek, mi az, ami a legjobban érdekel, ami a legjobban izgat, és ami a legnagyobb örömet okozza nektek. És akkor azokba az irányokba mozdulhattok el, tudván, hogy az érzéseitek nem hazudnak nektek. Minden lehetőségetek megvan arra, hogy csendben üljetek, és hagyjátok, hogy ezek az intuitív találatok eljussanak hozzátok, de nem fogtok élni ezekkel a lehetőségekkel, ha az elmétek meggyőzött arról, hogy vissza kell szállnotok a hörcsögkerékbe, és a cselekvés legyen a napotok legfontosabb eleme.


Elengedhetitek, és bízhattok, mert intellektuálisan megértitek, hogy a rátok irányuló energiák azért vannak ott, hogy segítsenek nektek, hogy segítsenek túllépni azon, ahol eddig valaha is voltatok. És ha még nem látjátok ennek bizonyítékát az életetekben, akkor nézzétek meg valaki másét. Keressétek azokat a bizonyítékokat, amelyeket meg akartok találni, amelyekről tudjátok, hogy alátámasztják ezeket az elképzeléseket arról, hogy jobban az áramlásban éljetek és a kegyelem állapotában legyetek, mert természetesen elég tisztességes életet kalapálhattok ki magatoknak a cselekvés által. És ez a cselekvés lehet olyan cselekvés, amit a szüleitek és a nagyszüleitek is megtettek, és elég tisztességes életet teremtettek maguknak.


De tudjátok, hogy azért vagytok ott, hogy többet tegyetek a túlélésnél. Azért vagytok ott, hogy gyarapodjatok; azért vagytok ott, hogy lelkileg növekedjetek, és ezt meg is fogjátok tenni, ha megadjátok magatoknak a lehetőséget erre. És mindez azzal kezdődik, hogy jobbra kanyarodás helyett balra kanyarodtok, mert úgy érzitek, hogy az adott pillanatban ez a jobb út. Bizonyítékot fogtok kapni, amikor ezt teszitek, hogy ez az a mód, ahogyan most itt a Földön élni kell, és ez a bizonyíték felerősödik, és megteremti bennetek azt a hitet, hogy az árral haladva, az intuíciótokra hallgatva, a boldogságotokat követve, és azt téve, ami felvidít benneteket, az egyetlen módja az életnek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page