top of page
Keresés

Ezek a kulcsok és a valódi titok mindenhez

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon szeretünk mindannyiótokat, és ezt a szeretetet folyamatosan szórjuk az energiamezőtökbe. Mi vagyunk a szeretet nagykövetei a rendszerünkből mindannyiótok számára, akik több kapcsolatot szeretnétek megtapasztalni a galaktikus családotokkal, és ezt a szeretetet terjesztjük minden ember felé, függetlenül attól, hogy érdekli-e őket a velünk vagy más földönkívüli lényekkel való kapcsolat. Tudjuk, hogy a szeretet mindig segíteni fog abban, hogy mindannyiótokkal összekapcsolódjunk. Tudjuk, hogy a szeretet a válasz. Ez a kulcs, és ez tényleg minden, ami létezik.


Minden a szeretet, vagy teljesen fel van kapcsolva, vagy a fényerőszabályzó kapcsoló teljesen le van kapcsolva, hogy alig tudjátok érzékelni. De mindig ott van; még a legsötétebb helyeken, a leggonoszabbnak tűnő lényekben is ott van. Az Istenség, a feltétel nélküli szeretet szikrája még mindig ott lakozik bennetek, és a szeretet terjesztésével aktiválhatjátok ezt másokban, megvilágíthatjátok másokban, és minden bizonnyal ezzel másokat is arra bátorítotok, hogy megtalálják magukban. Legyetek azok, akik valójában vagytok, és ne aggódjatok annyira azok miatt, akik nem azok, és boldogan fogtok élni, amíg meg nem haltok.


Ez a titok; nem nagy titok. Nem egy jól őrzött titok; nem egy olyan titok, aminek a megfejtéséhez sok mentális tornára van szükség, de emlékeztetni kell rá, mert a világ nagyon összetetté, sőt bonyolulttá válhat, ha hagyjátok, és azt gondolhatjátok, hogy a szeretet olyasmi, amit csak másoktól kaptok, vagy olyasmi, amit csak néhány kiválasztottnak adtok, akik kiérdemelték, akik bizonyították, hogy méltóak rá. De adjátok meg magatoknak a lehetőséget, hogy legyetek, hogy ok nélkül érezzétek, hogy habozás nélkül terjesszétek, és meg fogjátok érteni, hogy ez az, amiért ott vagytok.


Most persze segít, ha minden szükségletetek kielégül fizikai szinten. Sokkal könnyebb, ha szabad vagy, ha van étel a gyomrodban, tető a fejed felett, bekapcsolva az áram, és így tovább. És az életnek mindezekről az aspektusairól gondoskodhatsz, amelyekről ha gondoskodsz, könnyebbé teszik számodra a szeretetet. Miközben arra törekszel, hogy mindezek a feltételek teljesüljenek, csak győződj meg róla, hogy törekvésed szeretettel, kedvességgel, együttérzéssel és annak megértésével telik, hogy mások is megpróbálják kielégíteni szükségleteiket.


És ez egy másik kulcsa a boldogan élésnek, mert könnyű belekerülni ebbe a patkányfutásba, különösen, ha azt hiszitek, hogy a sajt korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre. De amikor megértitek, hogy végtelen mennyiségű van mindenből, amire szükségetek van, mert ti vagytok azok, akik megteremtitek a valóságotok megtapasztalását, akkor jobban el tudtok lazulni, nyugodtabbak tudtok lenni, és könnyebbé válik számotokra, hogy a szívetekben maradjatok, és szeretetet sugározzatok ki minden irányba.


Még egyszer mondjuk: ez a kulcs és ez a titok, és most, hogy megvan, talán elgondolkodtok azon, hogy hogyan csináljátok? Gondoljatok a szeretetre úgy, mint egy örök lángra, amely a szívetek közepén ég, és tudjátok, hogy amikor tudatosságotokat oda helyezitek, mindig megtaláljátok. Még ha némi időbe és fókuszálásba is kerül, meg fogod találni, és terjeszteni fogod, ha rá összpontosítasz és belelélegzel. És igen, ez tényleg ilyen egyszerű.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page