top of page
Keresés

Ezek a kulcsok és a valódi titok mindenhez

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon szeretünk mindannyiótokat, és ezt a szeretetet folyamatosan szórjuk az energiamezőtökbe. Mi vagyunk a szeretet nagykövetei a rendszerünkből mindannyiótok számára, akik több kapcsolatot szeretnétek megtapasztalni a galaktikus családotokkal, és ezt a szeretetet terjesztjük minden ember felé, függetlenül attól, hogy érdekli-e őket a velünk vagy más földönkívüli lényekkel való kapcsolat. Tudjuk, hogy a szeretet mindig segíteni fog abban, hogy mindannyiótokkal összekapcsolódjunk. Tudjuk, hogy a szeretet a válasz. Ez a kulcs, és ez tényleg minden, ami létezik.


Minden a szeretet, vagy teljesen fel van kapcsolva, vagy a fényerőszabályzó kapcsoló teljesen le van kapcsolva, hogy alig tudjátok érzékelni. De mindig ott van; még a legsötétebb helyeken, a leggonoszabbnak tűnő lényekben is ott van. Az Istenség, a feltétel nélküli szeretet szikrája még mindig ott lakozik bennetek, és a szeretet terjesztésével aktiválhatjátok ezt másokban, megvilágíthatjátok másokban, és minden bizonnyal ezzel másokat is arra bátorítotok, hogy megtalálják magukban. Legyetek azok, akik valójában vagytok, és ne aggódjatok annyira azok miatt, akik nem azok, és boldogan fogtok élni, amíg meg nem haltok.


Ez a titok; nem nagy titok. Nem egy jól őrzött titok; nem egy olyan titok, aminek a megfejtéséhez sok mentális tornára van szükség, de emlékeztetni kell rá, mert a világ nagyon összetetté, sőt bonyolulttá válhat, ha hagyjátok, és azt gondolhatjátok, hogy a szeretet olyasmi, amit csak másoktól kaptok, vagy olyasmi, amit csak néhány kiválasztottnak adtok, akik kiérdemelték, akik bizonyították, hogy méltóak rá. De adjátok meg magatoknak a lehetőséget, hogy legyetek, hogy ok nélkül érezzétek, hogy habozás nélkül terjesszétek, és meg fogjátok érteni, hogy ez az, amiért ott vagytok.


Most persze segít, ha minden szükségletetek kielégül fizikai szinten. Sokkal könnyebb, ha szabad vagy, ha van étel a gyomrodban, tető a fejed felett, bekapcsolva az áram, és így tovább. És az életnek mindezekről az aspektusairól gondoskodhatsz, amelyekről ha gondoskodsz, könnyebbé teszik számodra a szeretetet. Miközben arra törekszel, hogy mindezek a feltételek teljesüljenek, csak győződj meg róla, hogy törekvésed szeretettel, kedvességgel, együttérzéssel és annak megértésével telik, hogy mások is megpróbálják kielégíteni szükségleteiket.


És ez egy másik kulcsa a boldogan élésnek, mert könnyű belekerülni ebbe a patkányfutásba, különösen, ha azt hiszitek, hogy a sajt korlátozott mennyiségben áll rendelkezésre. De amikor megértitek, hogy végtelen mennyiségű van mindenből, amire szükségetek van, mert ti vagytok azok, akik megteremtitek a valóságotok megtapasztalását, akkor jobban el tudtok lazulni, nyugodtabbak tudtok lenni, és könnyebbé válik számotokra, hogy a szívetekben maradjatok, és szeretetet sugározzatok ki minden irányba.


Még egyszer mondjuk: ez a kulcs és ez a titok, és most, hogy megvan, tal