top of page
Keresés

Ez történik az egész multiverzumban

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Észrevettük a változásokat, amelyek ott a Földön történnek, és szeretnénk, ha tudnátok, hogy ezek mind jobb irányba mutató változások. És tudjuk, hogy ez az időszakban, amelyben most éltek, úgy tűnhet, hogy az emberiség összességében nem teljesít túl jól. Azonban mindaz, amit éppen most engedtek el és lebontotok, a felszínre kerül. Amikor valami a felszínre kerül bármelyikőtök számára, mindig van egy választás. Választhattok, hogy megnézitek vagy figyelmen kívül hagyjátok. Választhatjátok, hogy szégyellitek, vagy hogy fejlődtök belőle. Választhatjátok, hogy a saját hibátoknak vagy valaki más hibájának tekintitek.


Nagyon sokféleképpen lehet nézni azt, ami jelenleg a Földön történik, és ez az emberi történelem bármelyik időszakára igaz lenne. Mivel azonban olyan időszakban vagytok, amikor tudjátok, hogy tömeges ébredéseket és nagy változásokat tapasztalhattok, képesnek kell lennetek arra, hogy másképp tekintsetek a világotok körülményeire, mint eddig bármikor. Képesnek kell lennetek ráhangolódni a nagyobb képre, hogy hasznot húzhassatok mindabból, ami történik. A nagyobb kép az, hogy felemelkedtek, és a felemelkedés folyamatában elengeditek azt, ami már nem szolgál benneteket.


Elengeditek azt, ami oly sokáig sötét, nehéz és rejtett volt. És így, amikor minden a felszínre kerül, hogy meglássátok, gyakorolnotok kell a szabad akaratotokat, hogy úgy lássátok, ahogy az a legjobb nektek és az emberiségnek. Ellenkező esetben ellenálltok neki, és ennek továbbra is pontosan olyannak kell lennie, amilyen, amíg ezt abba nem hagyjátok. Nos, miért van így beállítva az univerzum, kérdezhetitek?


Nos, ti vagytok az univerzum. Ti vagytok a Forrás; ti vagytok minden. És így, bármi is az, aminek ellenálltok, az ti vagytok. Arra vagytok teremtve, hogy szeretet legyetek; arra vagytok teremtve, hogy megtapasztaljátok a feltétel nélküli szeretetet. És ezért, amikor mindent önmagatoknak láttok, és elfogadjátok, és végül szeretitek, akkor továbbléphettek más tapasztalatok felé. Ezért nem tesz jót senkinek, ha ellenáll a földi élet bármely aspektusának, úgy, ahogyan az ma van.


Még ha nem is lennétek felemelkedőben, akkor sem tudnátok semmit sem megváltoztatni csak azzal, hogy ellenálltok, csak azzal, hogy visszavágtok. Végső soron mindig befelé kellene mennetek, és meg kellene találnotok, hogy melyik az az aspektusotok, amit nem szerettek. És akkor megnézhetitek a gondolataitokat, a hiedelmeiteket, az ítélkezéseteket, és minden mást, ami súlyosbítja annak a kérdését, amit nem szerettek és nem fogadtok el. Amikor elengedtek mindent, ami nem szolgál titeket, akkor természetesen felemelkedtek a következő szintre, és mindig lesz egy következő szint.


Mindig lesz még több, amit szerethettek és amivé válhattok a szeretet által. És így akár el is fogadhattok mindent úgy, ahogyan most van, és kereshetitek azokat a módokat, amelyekkel fejlődhettek életetek minden körülményéből és a világ minden körülményéből, amelyben most éltek. És tudjuk, hogy egyre többen és többen teszitek ezeket a dolgokat. Mi ezt érezzük, és csak emlékeztetni szeretnénk benneteket, hogy csak annyit kell tennetek, hogy folytassátok. A dolgok egyre jobbak lesznek, és továbbra is jobbak lesznek, az általatok végzett munka miatt, és mert a felemelkedés ezen időszaka alatt mindannyian felemelkedünk az egész multiverzumban.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page