top of page
Keresés

Ez segíteni fog felszabadítani a spirituális adottságaidat és képességeidet

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy mindannyian kivirágoztok és növekedtek, ahogy ott vagytok a Földön. Tudjuk, hogy a legjobb még csak most jön el számotokra, és ezt a vezetőitek és a Felsőbb Énetek is tudja. Ezért mindig arra bátorítunk benneteket, hogy élvezzétek a pillanatot, amiben most vagytok, mivel tudjuk, hogy valóban nincs miért aggódnotok. Tartjuk számotokra azt a látomást, hogy fokozatosan hazatérhettek a Forráshoz, és arra bátorítunk benneteket, hogy ezt is érezzétek magatokban. Az utazás és az út mentén elért fejlődésetek bizonyítékai mind elérhetőek számotokra, ha befelé néztek.


Ha megpróbáljátok mindezt az elmétekkel kitalálni, akkor nagyon nehéz dolgotok lesz, hogy értelmet adjatok mindennek. Ezért használjátok az elméteket arra, hogy összpontosítsatok. Használjátok az elméteket a szűrésre; használjátok az elméteket arra, hogy célzottan gondoljatok egy gondolatot. Olyan sok erő van bennetek, és a bennetek lévő erőt a legtöbbetek eddig alig érintette meg. Ez persze változik, ahogy egyre több és több ember kezd hozzáférni spirituális adottságaihoz és képességeihez. Ha valaki egyszer hozzáfér egy ajándékhoz vagy képességhez, végül rájön, hogy a legnagyobb ajándék, amivel mindig is rendelkezett, az érzékenység volt. Az érzékenységetek vezet az együttérzésetekhez, a képességetekhez, hogy célzottan érezzétek a rezgést, és a képességetekhez, hogy jobb valóságot teremtsetek magatoknak és mindenki másnak.


Azok, akik megrekedtek az elméjükben, általában nincsenek kapcsolatban azzal az érzékenységgel, amely lehetővé tenné számukra, hogy együttérzést érezzenek mások iránt, és hogy célzottan érezzék a rezgést, amely lehetővé tenné számukra, hogy aztán lássák, hogy ez a rezgés visszatükröződik rájuk az univerzumban. Azok, akik érzékenyek, nagyobb valószínűséggel használják ki a spirituális ajándékaikat és képességeiket, mert ezek az érzékenységek a rajtuk kívüli világot egy nagyon kemény hellyé teszik, és ez egyfajta módon arra kényszeríti az érzékeny személyt, hogy befelé menjen, hogy érezze az érzéseit, hogy meditáljon, és mindezek a dolgok segítenek felszabadítani a spirituális ajándékukat vagy képességüket.


Tehát ne lepődjetek meg, ha az élet továbbra is abba az irányba lök benneteket, hogy befelé menjetek, ahelyett, hogy a fizikai birodalom minden fényes és csillogó aspektusát élveznétek. Erre persze előbb-utóbb képesek lesztek, de jobb, ha nem ragadtok bele abba, hogy kúriátok és luxusautóitok, szuperjachtjaitok és így tovább legyenek. Ezek elvonhatják a figyelmeteket a bennetek létező mennyországról, és ez az igazi utazás, amin vagytok. Ez a felfedezés utazása, és felfedezitek, hogy minden mindig is bennetek volt mindvégig. Csak elég bátorításra volt szükségetek a rajtatok kívüli világtól ahhoz, hogy elengedjétek azt, amit az ego hajszolna, és belülről keressétek azt, ami valójában vagytok.


A bennetek lévő szeretet hívogat titeket felé, és mindenki a maga módján és a maga idejében jut el oda. És ha tudtok bízni ebben, és türelmesek vagytok a folyamattal, akkor boldogan élhettek abban az életben, amit most megteremtettetek magatoknak.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veled való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page