top of page
Keresés

Ez olyan értékes, hogy nem lehet rá árat szabni

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton csatornáján.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Nagyon aktívan foglalkozunk mindannyiótokkal, amíg alszotok, ahogyan sok más lény és kollektíva is, és szeretnénk, ha tudnátok, milyen értékesek a meglátásaitok mindannyiunk számára, amikor találkozunk veletek. Reméljük, hogy megértitek, hogy ti ott vagytok az élvonalban, ott vagytok kint, és végzitek a nehéz munkát, és nekünk tudnunk kell, hogy milyen ez. Megfigyelhetünk benneteket; mérhetjük a rezgéseteket, de amikor közvetlenül elmondjátok nekünk, amikor közlitek velünk, hogy milyen ez, akkor kapjuk a lehető legjobb megértést.


Ezt kell tennetek egymással is. Az embereknek kommunikálniuk kell egymással, miközben még mindig arra vártok, hogy teljesen telepatikusak legyetek egymással. Az emberek között mindig jobb megértésre van szükség. Ez a legjobb módja annak, hogy bármilyen kapcsolatotok legyen egy másik emberrel, legyen az romantikus, családi, baráti, munkatársi, munkatársi, bármilyen típusú kapcsolatotok, kommunikálnotok kell. Mindent meg kell tennetek, hogy elmagyarázzátok a másiknak, milyenek a ti tapasztalataitok, hogy egy pillanatra a ti cipőtökben járhasson, és hogy együttérzést tudjon nyújtani nektek.


A kommunikáció együttérzést szül. Az együttérzés megemeli a tudatosság szintjét, a kollektíva általános rezgését, és mindannyian egyre közelebb kerültök a felemelkedés pillanatához, mert megnyíltatok. Folyamatosan azt mondjuk nektek, hogy nyíljatok meg nekünk, az arkangyaloknak, a felemelkedett mestereknek, az összes magasabb frekvenciájú lénynek, de egymás felé is meg kell nyílnotok, és fel kell ismernetek, hogy az a személy, akivel kommunikáltok, ugyanúgy Forrásenergia, mint egy arkangyal. Ők csak más formát öltöttek, és beleegyeztek, hogy egy bizonyos rezgésszámon működjenek. De ugyanakkor ti is, és meg kell értenetek egymást, hogy a lehető legjobban tudjatok segíteni egymásnak.