top of page
Keresés

Ez minden valóságban igaz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon ügyesek vagyunk abban, hogy befogadjuk az összes kéréseteket és összehozzuk őket úgy, hogy egyik kérésetek sem semmisítse meg a többit. Tudjuk, hogy ott a Földön mindenki számára lehetséges, hogy pontosan azt kapja, amit szeretne, kivétel nélkül. Tudjuk, hogy ez igaz, mert igaz. Most érkeztek el ahhoz a ponthoz, ahol a különböző valóságok megengedik, hogy egymás mellett létezzenek. Eljutottatok arra a pontra, ahol felismeritek, hogy két ember nézhet ugyanarra a dologra, és két teljesen különböző dolgot láthat. Két ember hallhatja ugyanazt a szót, és hallhat valami egészen mást.


Ez akkor azt kell, hogy jelentse, hogy mindenkinek megvan a saját személyes valóságtapasztalata, és amikor ezt felismeritek, akkor azt is fel kell ismernetek, hogy nem kell mindannyiótoknak egyetértenetek egy valóságban. És ha ez igaz, akkor nem csak egy valóság van, amit mindannyiótoknak el kell fogadnotok, mint az egyetlen igaz valóságot. És ez azt jelenti, hogy élhettek és hagyhattok élni. Hagyhatjátok, hogy mindenki másnak meg legyen a saját valóságváltozata, és nem kell meggyőznötök egyiküket sem arról, hogy a ti valóságotok, az általatok megtapasztalt valóság az egyetlen igaz valóság. Ez nagy felelősséget vesz le a vállatokról. Megnyugodhattok; megengedhetitek, mert amit megengedtek, az a Forrás egy aspektusa. Milyen nagyszerű tőled. A Forrás minden aspektusának megengedni, hogy olyan legyen, amilyen, ez olyasvalami, amire végül mindenkinek el kell jutnia.


Az elfogadás a kulcsa annak, hogy túllépjetek a Forrás/valóság bármely aspektusán, ami nem tetszik, amit nem preferáltok. Az ellenállás valóban hiábavaló, de ez nem azt jelenti, hogy azt mondjátok, hogy meg kell tapasztalnotok azt a valóságot, aminek korábban ellenálltatok. Ez csak azt jelenti, hogy nem tagadhatjátok meg semmilyen valóság létezését. Nem tudtok eltörölni semmit. Mindennek meg kell engedni, hogy úgy legyen, ahogy van, mert mindez lehetőséget ad a Forrásnak, hogy megismerje önmagát, és milyen jobb célja lehetne valaminek, hogy létezzen, mint ez? Embertársaid elfogadása olyannak, amilyenek, az első lépés ahhoz, hogy képes legyél szeretni az egész teremtést is.