top of page
Keresés

Ez katapultálni fog benneteket az 5. dimenzióba

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Figyeltünk és vártunk a tökéletes időzítésre, hogy átadjuk nektek ezt az energiaátvitelt, és most eljött ez az idő. Készen álltok arra, hogy sokkal többet kapjatok, mert csodálatos munkát végeztetek ott magatokon, és ti, akik ébren vagytok, pontosan tudjátok, hogy mit értünk munka alatt. Nem azért jelentkeztetek a könnyű útra, mert exponenciális növekedést akartatok tapasztalni. Ezért mindannyian, akik spirituális mesterek vagytok, úgy döntöttetek, hogy eltitkoljátok magatok elől ezt az igazságot, különösen életetek korai szakaszában. A szívfájdalmat és a szívszakadást választottátok, és a traumát, a csalódást és mindenféle olyan dolgot választottatok, amiről tudtátok, hogy katapultálni fog benneteket az ébrenlétbe.


Tudatosan akartátok megtenni utazásotok ezen részét, és tudtátok, hogy szükségetek van valamire, ami felébreszt benneteket, ami rávesz benneteket, hogy más úton járjatok, mint mások, akiket jobban érdekelnek a Föld bolygó fizikai csapdái. És ott rengeteg minden van, amire a spiritualitásotok helyett összpontosíthatnátok. Talán néhányan közületek kezdetben még erre az útra is léptetek, amíg végül rájöttetek, hogy a valóságotokat a gondolataitokkal, a szavaitokkal, az érzelmeitekkel és ami még fontosabb, a rezgésetekkel teremtitek meg. De végül minden oda fog vezetni, hogy szembenéztek az összes kihívással, mert tudjátok, hogy ezek a kihívások segítenek nektek a növekedésben.


Visszatérve az adás időzítésére. A Földanya minden sarkában, minden zugában olyan energiák kerülnek bemutatásra, amelyek mindent megadnak azoknak, akik kapcsolódnak hozzá, amire szükségetek van. A Földanya, mint ahogy a napotok is, képes aktiválásokat adni nektek, képes meggyógyítani titeket, képes frissítéseket, behangolásokat, letöltéseket biztosítani számotokra. Ezek mind elérhetőek számotokra folyamatosan, de bizonyos időszakokban, mint például most, maga a Föld is többet kap, hogy egyensúlyba hozza és összehangolja energiarendszereit, rácsait, pólusait, elektromágneses mezejét. Annyi minden van számotokra, amit megcsapolhattok, ami közvetlenül a lábatok alatt van ebben az időben, ami segíteni fog nektek, megerősít benneteket és megad mindent, amire szükségetek van ahhoz, hogy előre haladjatok felemelkedésetek következő szakaszába, evolúciótok következő szakaszába.


Készen álltok arra, hogy az életet a Föld bolygón tovább vigyétek, mint eddig bármikor, mert ez a felemelkedés ideje a Földön, és ti, mint a földi személyzet, készen álltok arra, hogy többet kapjatok nemcsak fentről, hanem lentről is. És amikor ezeket az energiákat összekeveritek magatokban, akkor értitek meg, hogy miért is inkarnálódtatok a Földre ebben az időszakban. Azért vagytok ott, hogy azok legyetek, akik képesek hozzáférni az energiákhoz az égből és a földről, a fizikai és a nem-fizikai, a férfias és a nőies energiákhoz egyaránt. És azért vagytok ott, hogy integráljátok és harmonizáljátok ezeket az energiákat magatokban, hogy jobban és teljesebben megismerjétek magatokat olyannak, amilyenek valójában vagytok.


Most van itt az ideje ezeknek az energiáknak, és most van itt az ideje azoknak közületek, akik ébren vannak és tudatosak, hogy valóban részesüljenek mindabból, amit kapnak és kap a Földanya is, tőlünk, akik törődünk veletek, tőlünk, akik figyelünk, várunk és kalibráljuk az energiákat, amelyek az ötödik dimenzióba katapultálnak titeket.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page