top of page
Keresés

Ez az Igazságkeresőknek szól

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Nagyon érdekel bennünket, hogy tanúi legyünk annak, hogy mindannyian milyen következtetésekre jutottatok az ottani földi élettel kapcsolatban. És ezért észrevesszük, hogy hogyan szívjátok magatokba az információkat, amelyek hozzátok érkeznek. Észrevettük, hogy a legtöbben az elméteken keresztül szűritek az információkat, és amikor ezt teszitek, csak azt engeditek be, ami már része a jelenlegi hiedelemrendszereteknek a kérdéses témával kapcsolatban. Ez azt jelenti, hogy nem engeditek be az új információt, ha az ellentmond annak, amit már igaznak hisztek. Amikor ehelyett az információt átfuttatod a testedben, akkor megérezheted, hogy rezonál-e veled.


Most ezt egy kicsit bonyolultabbá tesszük számodra azzal, hogy tudatjuk veled, hogy minden valóság valós, és ezért minden igazság igaz, és olyan jövőd van, amely a legjobban megfelel neked, és amely a legjobban fog neked tetszeni. Ez egy a sok közül. Abban a számotokra legjobb jövőben bizonyos dolgok igazak, és bizonyos dolgok nem igazak. Ezért az érzéseid akarnak elvezetni téged abba a jövőbeli valóságba, és az érzéseid azok felé az igazságok felé vezetnek, amelyek a leginkább szolgálnak téged, nem pedig azok felé, amelyek a már meglévő hiedelmeidet igazolják. Ezért mondjuk nektek, hogy jobban szolgál titeket, ha az információt a testeteken keresztül dolgozzátok fel, mint az elméteken keresztül. Ha valamit nem éreztek jól, akkor ne fordítsatok rá több figyelmet.


Természetesen különböző igazságokat fogtok kapni, mert különböző választási lehetőségeket kaptok arra vonatkozóan, hogy mi felé mozdultok el