top of page
Keresés

Ez az egyetlen módja az igazi életnek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Felemeltük a tudatosságunkat, ahogy titeket is arra bátorítunk ott a Földön, hogy ugyanezt tegyétek. Tudjuk, hogy milyen értékes az a gyakorlat, hogy elengedjük azt, ami nyomasztja az embert, és megengedjük a magasabb frekvenciájú energiáknak, hogy átvegyék az irányítást és megemeljék a rezgésünket. Nagyon nagyra értékelünk mindannyiótokat, akik hajlandóak időt szakítani a rohanó napotokból arra, hogy felemeljétek a tudatosságotokat és megemeljétek a rezgéseteket.


Nos, ébredező lelkekként volt egy időszak a történelmetekben, amikor egy tevékenységben csak annak öröméért vettetek részt, és nem találtatok semmilyen kapcsolatot az öröm között, amit akkor éreztetek, amikor azt a dolgot csináltátok, amit szerettek, és ami ezután a valóságotokban következett. Fogalmatok sem volt arról, hogy olyan rezgést bocsátotok ki, amely még több örömteli élményt és embert hoz számotokra. És most itt vagytok, a felébredt tudatosságotokkal, és tudjátok, hogy minden alkalommal, amikor felajánlotok egy rezgést, egy jelet küldötök az univerzumnak, és tudjátok, hogy az univerzum vissza fog hozni nektek valamit, ami az általatok kibocsátott rezgést képviseli.


Most foghatjátok ezt a tudást, és eldönthetitek, hogy olyasmit fogtok -e csinálni, ami örömet okoz nektek, mert most már tudjátok, hogy még több örömben lesz részetek, ha részt vesztek ebben a tevékenységben. És ez rendben is van; természetesen élhetitek így az életeteket. De amikor valamit pusztán azért az örömért tesztek, amit közben megtapasztalhattok, akkor lelki tanítómesterként éltek. Ez az, amikor teljesen jelen vagytok a pillanatban, anélkül, hogy elvárnátok, hogy ezután mi következzen, és anélkül, hogy ragaszkodnátok ahhoz, hogy bármi is következzen a tapasztalataitok során.


Nos, ezt mondva, ülhettek csendben egy sötét szobában, és csak aktiválhatjátok magatokban az örömöt. De ismételjük, ha ezt azért teszitek, mert egyszerűen felismeritek, hogy képesek vagytok rá, és szeretitek azt, ahogyan érzitek magatokat, amikor az öröm állapotában vagytok, akkor ez sokkal jobb módja annak, hogy éljétek az életeteket, mintha azért tennétek, mert azt remélitek, hogy valamit vagy valakit bevonzotok az életetekbe, ami majd az "örömmámor állapotába" juttat benneteket.


Láthatjátok, hogy mindig ti lesztek a felelősek a saját rezgésetekért, függetlenül attól, hogy ki vagy mi van az életetekben, függetlenül attól, hogy mennyi pénz van a bankban, vagy hogy mennyi játékot vásároltatok abból a pénzből. Továbbra is rajtatok múlik majd, hogy minden ok nélkül tudtok-e örülni.


És ezért bátorítunk titeket arra, hogy emeljétek a rezgéseteket és emeljétek a tudatosságotokat; nem azért, mert tudjuk, hogy az univerzum megjutalmaz titeket, ha ezt teszitek. És még csak nem is azért, mert azt akarjuk, hogy azért tegyétek, hogy az emberi kollektívának szolgálatára legyetek azzal, hogy hozzáadjátok ezt a pozitív energiát a kollektív tudatossághoz. Azt akarjuk, hogy emeljétek a rezgéseteket és emeljétek a tudatosságotokat, mert szeretünk benneteket, és azt akarjuk, hogy jól érezzétek magatokat.


Azt akarjuk, hogy megmutassátok magatoknak, hogy ti irányítjátok, hogyan érzitek magatokat, amikor arra összpontosítotok, hogyan érzitek magatokat, és prioritássá teszitek azt, hogy hogyan érzitek magatokat. És az összes többi jó dolog, ami abból ered, hogy abban a sötét, csendes szobában ültök, és emelitek a rezgéseteket, olyan lesz, mint a cseresznye a fagylalt tetején. Ti vagytok az öröm, a szeretet, a béke és az összes többi jó érzésű rezgés egyben, és azért vagyunk itt, hogy meghívjunk benneteket, térjetek haza valódi énetekhez, mert csak így lehet igazán élni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page