top of page
Keresés

Ez az, ami igazán számít

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Nagyon is képesek vagyunk minden kéréseteket fogadni, még akkor is, ha mind egyszerre érkezik. Ez az egyik előnye annak, hogy kollektív tudatosság vagyunk, és ez az egyik előnye annak is, hogy nem fizikaiak vagyunk. Nektek két fületek van, hogy hallgassatok, de nekünk nincs fülünk, és mégis, mi mindent érzékelünk. A kéréseiteket energiaként fogadjuk, amit aztán képesek vagyunk úgy formázni, hogy annak értelme legyen számunkra. Ezt teszi Daniel az energetikai közvetítésünkkel, és ezt tesszük mi is a ti energetikai közvetítéseitekkel. Így történik a kommunikáció annyi más szinten is, mint a kimondott vagy leírt szavak, és ti folyamatosan energiákat kaptok fentről, de sokan közületek egy kis hangot szeretnétek hallani a fejetekben, hogy pontosan tudjátok, mit kaptok abban a pillanatban.


Mások felismerik, hogy van egy finomság a kommunikációban, ami a magasabb dimenziós síkokról történik, mert ez a kommunikáció energiaként kezdődik, és azok, akik igazán ráhangolódnak, meg tudják érezni ezeket az energiákat. Ezt javasoljuk nektek, amikor kommunikálni akartok velünk, más nem fizikai, magasabb dimenziós lényekkel és kollektívákkal, valamint egymással. Ismerjétek fel, hogy amit energetikailag kivetítetek, az számít. Azt az fogja értelmezni, aki fogadja. Győződjetek meg róla, hogy tisztítsatok ki mindent, amit ki kell a testetekből, a rendszeretekből, amíg úgy nem érzitek, hogy már nincs ott, és akkor tisztábban tudtok kommunikálni a másikkal. Szavaitokat és szándékaitokat összhangba tudjátok hozni az energiátokkal. Állandóan energiát vetítetek ki, és ez az a mód, ahogyan megteremtitek a valóságotokat.


Figyelni akarsz arra, hogy milyen energiákat fogadsz és milyen energiákat kínálsz, mert lassan véget ér az az idő, amikor olyan szavak mögé bújhatsz, amelyeket nem is gondolsz komolyan. Mindannyian telepatikusakká váltok. Mindannyian felismeritek, hogy energetikai lények vagytok, és hogy az energia számít, és ezzel egyidejűleg tudatosságotokat is megváltoztatjátok. Amikor ez az eltolódás befejeződik, mindenki tudni fogja, hogy telepatikusan és energetikailag kommunikál, és egyre kevesebb szóra lesz szükségetek. Energetikai lények lesztek, akik szándékosan rezegnek, és tudni fogjátok, hogy azok vagytok. Tudni fogjátok, hogy milyen rezgést ajánlotok fel.


Minden alkalommal, amikor egy érzelmet feldolgoztok, egyre közelebb és közelebb kerültök ahhoz, hogy pontosan felismerjétek, milyen rezgést ajánlotok fel minden pillanatban. Győződjetek meg róla, hogy energetikailag tiszták vagytok, ha tisztán akartok kommunikálni, és világosak akartok lenni az univerzumnak való felajánlásotokban, hogy mit akartok és mire van szükségetek. Az univerzum, és benne mi mindannyian, jobban reagálunk az energiátokra, a rezgésetekre, mint a szavaitokra, sőt még a gondolataitokra is. Ha mantrát fogsz mondani, győződj meg róla, hogy a mantra összhangban van azzal az energiával, amit felajánlasz. Ha egy gondolatot gondoltok, győződjetek meg róla, hogy az a gondolat is összhangban van. Eljuttok idáig, lépésről lépésre, napról napra, és mindezt gyakorolhatjátok velünk, mert ahogy mondtuk, mi nyitottak vagyunk arra, hogy mindannyiótoktól folyamatosan fogadjunk (energiákat).


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok".