top of page
Keresés

Ez az a hely, ami felé mindannyian tartotok

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

 


Nem követelünk tőletek semmit, és mégis a világot kéritek magatoktól. Azt kéritek magatoktól, hogy legyetek minden, amire mindenki másnak szüksége van, és azt kéritek magatoktól, hogy tisztítsátok meg az összes "rossz karmátokat" más életekből. Azt kéritek magatoktól, hogy tegyétek meg a lehetetlent, és legyetek tökéletesek, hogy felemelkedhessetek egy magasabb dimenzióba. Azt javasoljuk, hogy mindannyian vegyétek lazábban magatokat. Tekintsetek úgy magatokra, mint akik már tökéletesek, és tekintsetek úgy magatokra, mint akik egy utazáson vannak.

 

Ez egy olyan utazás, ahol időnként le fogtok térni az útról, és időnként megpróbáltok elkerülni egy kátyút, de mégis nekimentek. Ez egy olyan utazás, ahol egy kis állatka kiszaladhat az autótok elé, és eltapossátok. Más szóval, bármennyire is igyekeztek, nem lesz tökéletes az utazás, és nem mindig fogjátok azt tenni, amit mások elvárnak tőletek. Nem fogjátok tudni elkerülni, hogy időről időre megbántsátok valaki más érzéseit. Ezek a dolgok megtörténnek, és ezeknek meg kell történniük, mert nem azért vagytok ott, hogy tökéletes utatok legyen a ti vagy bárki más mércéje szerint.

 

Azért vagytok ott, hogy a tökéletlenségekből fejlődjetek. Azért vagytok ott, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz a veszekedéseitek, a nézeteltéréseitek és az egymással való boldogulásért folytatott küzdelmeitek miatt. Azért vagytok ott, hogy egyszer és mindenkorra feladjátok azt az elképzelést, hogy másnak kellene lennetek, mint amilyenek vagytok. És ha el tudjátok fogadni magatokat olyannak, amilyenek vagytok, akkor mindenki mást is el tudtok fogadni. Mindenki mást is felmenthettek, amiért nem tökéletes. Nem kell mindenkit kárhoztatni, elítélni és börtönbe zárni, aki valamilyen vétséget követett el, mert mindannyian elkövethetitek a hibáitokat. Mindannyiótoknak lehetnek rossz napjai, és ha ezeket lehetőségként látjátok arra, hogy elengedjetek valamit, vagy megbocsássatok valamit, akkor kezditek kapizsgálni a dolgot.

 

Amikor mindent tökéletesnek láttok, még akkor is, ha úgy néz ki, mint egy rendetlenség, akkor kezditek úgy látni a világot és egymást, ahogy mi látunk titeket. Mi, akik a magasabb birodalmakban vagyunk, azt akarjuk, hogy tudjátok, hogy az utatok úgy tökéletes, ahogy van, és hogy időnként botlásokat kellett elkövetnetek, hogy meg tudjatok bocsátani magatoknak. Az a célotok, hogy ne tudjátok mindenre a választ, hogy segítséget kérhessetek és kaphassatok. Fontos, hogy mindannyian pontosan azok legyetek, akik vagytok, mert egy kirakós darab vagytok, amely kiegészíti ennek az univerzumnak a kirakósát, és ti is kiegészítitek azt a kirakóst, amely a Forrásenergia.

 

Éppen ezért nem azért vagyunk itt, hogy megmondjuk nektek, mit tegyetek, vagy hogy egy listát adjunk a követendő szabályokról, hanem azért vagyunk itt, hogy segítsünk nektek felfedezni, mi van bennetek, ami segít nektek megbocsátani, szeretni, gyógyítani és együttérzőnek lenni. És szeretnénk, ha tudnátok, hogy csak akkor inkarnálódnátok ott a Föld bolygón, ha már elértetek valamilyen szintű mesteri képességet, mert tudtátok, hogy ez mekkora kihívás lesz, és tudtátok, hogy másokat csak azért tesznek oda, hogy a gombjaitokat nyomogassák.

 

Tudtátok, hogy az emberek nagyon fontos témákban nem értenek majd egyet egymással, és tudtátok, hogy akkor a ti feladatotok lesz, hogy mindenképpen szeressétek őket, és meglássátok bennük a Forrásenergiát, és ez a feladatotok ebben az időben, függetlenül attól, hogy kik vagytok, vagy kik voltatok. És bízzatok bennünk, amikor azt mondjuk, hogy el fogtok jutni odáig. El fogtok jutni arra a helyre, ahol meglátjátok a tökéletességet mindenkiben, és ennek megfelelően élhetitek az életeteket, és hagyjátok, hogy mindenki más is élje az övét.

 

Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek."

0 hozzászólás

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page