• Fehér Katalin

Ez annyira fontos és fenntartja az érdeklődésünket irántad

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy mindannyiótokkal kapcsolatba léphetünk.


Soha nem fogunk végezni az emberiséggel. Nemcsak, hogy soha nem mondunk le rólatok, de még azután is itt maradunk, miután tudatosságotokat átváltoztattátok, mert még mindig lesz, amit adhatunk nektek abból a magasabb dimenziós síkból, ahová kerülni fogtok. Mi is egy magasabb dimenziós síkon leszünk, és ezért többet fogunk felfedezni abból, hogy kik is vagyunk valójában, és jobb tanítókká és vezetőkké válunk számotokra, mint amilyenek jelenleg vagyunk ebben a pillanatban.


Arra kérünk benneteket, hogy ne adjátok fel magatokat, különösen akkor, amikor úgy érzitek, hogy visszafejlődtök, különösen akkor, amikor úgy érzitek, hogy olyasmit tettetek vagy mondtatok, amiről azt hittétek, hogy már kinőttétek. Ne keserítsétek el magatokat, és ne adjátok fel magatokat, mert küldetésetek szempontjából nagyon fontos, hogy magas rezgésszámú frekvencián maradjatok. Nagyon fontos, hogy szeressétek magatokat. Annyira fontos, hogy fogadjátok a szeretetet és a segítséget, ami a magasabb birodalmakból érkezik, mind a fizikai, mind a nem fizikai birodalmakból, és nagyobb valószínűséggel kapjátok meg ezt a segítséget, ha feltétel nélkül szeretitek magatokat.


Azt akarjuk, hogy ugyanúgy megbocsássatok magatoknak, mint ahogyan azt szeretnénk, hogy megbocsássatok másoknak. Nem azért vagytok ott, hogy tökéletesek legyetek és megmutassátok, hogy méltóak vagytok arra, hogy tökéletes életet éljetek az ötödik dimenzióban. Azért vagytok ott, hogy mindig egy folyamatban lévő munka legyetek, és egy olyan ember, aki jobban képes segíteni másoknak, hogy átvészeljenek valamit, mert ti magatok is átmentetek rajta. Amikor tehát azon tűnődsz, hogy 'Miért ez a kihívás? Miért újra, és miért most?" emlékezzetek erre. Ne feledjétek, hogy nem csak azért vagytok ott, hogy a tökéletesség állapotába emelkedjetek.


Azért vagytok ott, hogy segítsetek másoknak abban, hogy tökéletlenségeik ellenére is szeressék magukat. Azért vagytok ott, hogy tanítók és vezetők legyetek a fizikai szinten, ahogy mi is itt vagyunk a nem fizikai szinten, hogy segítsünk, tanítsunk és vezessünk. Ahhoz, hogy többet tudjatok adni, először is meg kell tudnotok tapasztalni mindent. Meg kell tapasztalnotok mindazt, ami ti vagytok, és mindazt, ami mindenki más is, és ez nagy feladat. De csak emlékezzetek ránk a kétségek pillanataiban, azokban a pillanatokban, amikor gyengének érzitek magatokat.


Mi itt vagyunk, és folyamatosan felajánljuk segítségünket, és soha nem fogunk lemondani rólatok, ahogyan a Vezetőitek, a Felsőbb énetek, a túlvilági lelketek vagy a Forrás sem. Tehát ne adjátok fel sem magatokat, sem embertársaitokat, és ne is próbáljatok jobbak lenni bárki másnál. Mindannyian együtt vagytok benne, és mi is veletek vagyunk ebben hosszú távon, és ott leszünk a még meghatározásra váró jövőben is, mert mindannyian most teremtitek azt. Ez izgalmas, és ez az, ami minket is érdekel ezen az utazásotokon. Ez egy utazás az ismeretlenen keresztül és az ismeretlenbe, de a végeredmény garantált. Átalakultok, fejlődtök és felemelkedtek, és mindig rendelkezésetekre áll a segítségünk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."