top of page
Keresés

Ezért vagyunk lelkesek az emberiség jövője miatt

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornája

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagyon lelkesnek érezzük magunkat azzal kapcsolatban, ami az emberiségre vár, mert tudjuk, hogy már elég traumát és elég szívfájdalmat éltetek át ott a Földön, és azt is tudjuk, hogy ha egyszer megtapasztaltatok valamit, nem kell újra átélnetek. Ezért biztosak vagyunk abban, hogy mindannyian megkaptátok, amit meg kellett kapnotok az összes tapasztalatotokból, amit az összes életetek során együttvéve átéltetek. Ezért tudjuk, hogy nincs szükségetek több háborúra, több éhínségre, több természeti katasztrófára, vagy bármi másra, amit egyénként és kollektívaként már megtapasztaltatok.


Bármilyen félelmetek az eljövendő dolgokkal kapcsolatban valójában csak félelmek attól, amit már megtapasztaltatok, és tudjátok, hogy nem akarjátok. A ti dolgotok tehát az, hogy ezeket a félelmeket megtisztítsátok, hogy tisztán arra tudjatok összpontosítani, amit meg akartok tapasztalni a jövőre nézve. Felemelkedésetek hátralévő része tele lehet örömteli tapasztalatokkal, és csak rajtatok múlik, hogy milyen jövőt választotok. Amikor azt mondjuk, hogy lelkesek vagyunk a jövőtökkel kapcsolatban, az nem azért van, mert csak egy jövő van, és mi azt nézzük. Hanem azért, mert tudjuk, hogy elég sokan bukkantatok rá az igazságra, hogy ti választhatjátok meg, hogy melyik jövőt tapasztaljátok meg, hogy egy jobb jövőt hozzatok létre mindenki számára.


Tudjátok, hogyan kell összpontosítani, hogyan kell felajánlani egy célzott gondolatot, és tudjátok, hogyan kell tisztázni egy alacsonyabb rezgésű érzelmet. Azt is tudjátok, hogyan tartsatok teret embertársaitok számára, hogy ne kelljen megtapasztalniuk mindazt, ami nem kívánatos ott a Földön, miközben ti egy felhőn ülve, az életeteket teljes mértékben szeretve üldögéltek. Ti, akik a felébredt kollektíva részei vagytok, azért vagytok ott, hogy tanítsatok, és azért vagytok ott, hogy vezessetek. Azért vagytok ott, hogy példát mutassatok másoknak. Azért vagytok ott, hogy gyógyítók legyetek, hogy embertársaitok el tudják engedni, amit el kell engedniük, hogy csatlakozhassanak hozzátok azon a csodálatos utazáson az ötödik dimenzióba, amit mindannyian úgy döntöttetek, hogy tudatosan és szándékosan akartok megtenni.


Az, hogy minden pillanatban tudatában vagytok a választásaitoknak, mindent megváltoztat. Ahogy elkezditek beleérezni magatokat a csodálatos, eksztatikus jövőbeli tapasztalatokba, amelyeket már megteremtettetek, érezhetitek, hogy felragyogtok. Érezhetitek, hogy rezonáltok ezekkel a valóságokkal, mert ezek azok, amelyeket ti segítettetek megteremteni. Ha aggódtok valami miatt, engedjétek el. Ha féltek valamitől, érezzétek ezt a félelmet, és engedjétek el. Ha aggódtok, hogy mások nem fogják megérteni, hogy nem fognak időben felébredni, ne feledjétek, hogy mindenkinek megvan a saját útja.


Mindenki útja a sajátjának van szánva. Egyedülállónak kell lennie, és egyáltalán nem kell hasonlítania a tiétekhez. Megosztjuk a jövőbeli valóság optimista változatát bárkivel és mindenkivel, aki velünk együtt szeretné felfedezni. Meghívunk mindenkit, hogy jöjjetek el hozzánk az asztrálsíkra, ahol még több varázslatos élményt tudunk közösen megteremteni az emberiség jövőjéért, minden jövőbeli idősíkért, minden emberi lényért. Csak állítsátok be ezt a szándékot, miközben elalszotok, és mi ott találkozunk veletek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

コメント


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page