top of page
Keresés

Ezért vagy a Földön és mi az a Deja Vu

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Nagyon kíváncsiak vagyunk, hogy merre tart az emberiség, mivel megértjük, hogy mindannyian sok-sok választás előtt álltok. Mindig is az a vágyunk, hogy olyan választási lehetőségeket, lehetőségeket, opciókat mutassunk be nektek, amelyek azt adják nektek, amit igazán akartok, ráadásul jó időzítéssel. Szeretnénk, ha mindannyian éreznétek, hogy mennyi minden áll rendelkezésetekre most, hogy belekóstoljatok a különböző idővonalakba, amelyek előttetek állnak. És azt is szeretnénk, ha tudnátok, hogy ahogyan nem kell várnotok egy eseményre, egy napvillanásra, a teljes feltárulkozásra, a szabad energiára vagy a hajók leszállására ahhoz, hogy a tudatosság magasabb állapotába kerüljetek, úgy nem kell várnotok arra sem, hogy embertársaitok elkezdjék megtisztítani a kollektív viselkedésüket.


Az emberi kollektívának mindig lesz egy változata körülöttetek, és bármelyik kollektívát is tapasztaljátok, az azért van, hogy visszatükrözze nektek a gondolataitokat, hiedelmeiteket, érzelmeiteket és rezgéseiteket. Ezért mindig megvan a képességetek arra, hogy megváltoztassátok azt, amit odakint láttok, és ezt nem úgy kell megtennetek, hogy emberek millióit éritek el az ötleteitekkel vagy a tanításaitokkal. Ezt úgy tehetitek meg, hogy megváltoztatjátok magatokban azt a rezgést, amit felkínáltok. Ez mindent megváltoztat; megváltoztatja, hogy milyen jövővel találkoztok, milyen emberekkel kerültök kapcsolatba. Ez megváltoztatja a világot és mindent, ami a világban történik. Tehát, ha kétségbeesést éreztek, amikor kitekintetek arra, ami ott a Földön történik, akkor vegyétek észre, hogy abba a tükörbe néztek bele, amibe abban a pillanatban bele kell néznetek. Pontosan azt látjátok, amit látnotok kell, hogy elindítson benneteket, hogy inspiráljon benneteket, hogy visszatükrözze nektek, hogy mi az, ami bennetek zajlik.


Amikor békében vagytok, amikor az öröm állapotában vagytok, amikor szeretetet nyújtotok embertársaitoknak, akkor ezt fogjátok majd visszakapni, végül is, és ez a trükkös rész mindannyiótok számára. Ha nem kaptok azonnali eredményeket, néhányan közületek elég gyorsan feladják. Ha nem kapjátok meg a kívánt eredményeket, hajlamosak vagytok feladni.