top of page
Keresés

Erre van szükséged a teljes és nyílt földönkívüli kapcsolatfelvételhez

∞A 9D Arkturiai Tanács Daniel Scranton közvetítésével


"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Elég jól érezzük magunkat, ha bármit kérdeztek tőlünk, és elég jól érezzük magunkat, ha bármit adunk nektek, amit kértek, de nem tudjuk megszegni az univerzum törvényeit értetek. Más szóval, ha adunk nektek valamit, ami egy bizonyos frekvencián van, és ti nem emelkedtek fel arra a bizonyos frekvenciára, hogy befogadjátok, akkor azt nem fogjátok megkapni, még akkor sem, ha mi adtuk. Ugyanez igaz a Forrásra, a magasabb énetekre, a vezetőitekre, a túlvilági lelketekre és az összes segítőre és angyalra, akik körülöttetek vannak.


Amit most tenni fogunk, és amit mindig is teszünk, az az, hogy megadjuk nektek azt, ami szükséges ahhoz, hogy ebben a magasabb rezgésszámú állapotban legyetek. De ismétlem, meg kell kapnotok a meghívást, és el kell fogadnotok azt, mielőtt bármi is lehetséges lenne. Ez egy olyan időszak, amikor egyre közelebb és közelebb kerültök a teljes és nyílt földönkívüli kapcsolatfelvételhez, és a kérdés, hogy mi a segítség és mi az interferencia, sokat fog felmerülni, amint ez a teljes és nyílt földönkívüli kapcsolatfelvétel megvalósul.


Ti is gondolkodtok ezekről a kérdésekről a politikában. Azon tűnődtök, hogy mennyit illik adni egy másiknak, hogy segítsétek a másik sikerét, és ezek a ti időtök kérdései. Mindannyiótoknak az érzéseitek alapján kell döntéseket hoznotok, nem pedig az alapján, amit az elmétek mond, mert az elmétek könnyen programozható. Az érzéseitek a tiétek, és a zsigereitek annyi mindent el tudnak mondani nektek, amit az elmétek még nem tud megcsapolni. Ti a megkülönböztető képességeteket fogjátok használni a földönkívüliekkel szemben, ahogy ők is a megkülönböztető képességüket fogják használni veletek szemben, és amit szeretnénk, ha tudnátok, hogy mindig lesz hely arra, hogy segítsetek egymásnak.


Mindig lesz mit adni anélkül, hogy beavatkoznátok, és ezt mi is tudjuk, és az emberiség is tudja ezt. Sok különböző forgatókönyvet néztetek már meg az életetekben, talán a gyermekeitekkel kapcsolatban, ahol azt kellett megkérdeznetek magatoktól: "Mikor kezdjek el segíteni, és mikor hagyjam abba, hogy megadjak ennek a gyermeknek mindent, amire szüksége van, miközben nem veszem el a növekedés és fejlődés lehetőségeit?".


Amikor valóban akartok valamit, és megértitek az univerzum törvényeit, és tudtok a frekvenciáról és a rezgésről, akkor abszolút ahhoz igazodtok, amit valóban akartok. Ne feledjétek, hogy a befogadáshoz türelemre is szükség van, és hajlandóság kell ahhoz, hogy megnyíljatok a befogadás olyan módjaira, amelyeket az elmétek még nem vett figyelembe. Mi továbbra is megtesszük a magunk részét. Továbbra is adunk és adunk és adunk, és tudjuk, hogy elegen fogtok felemelkedni, hogy befogadjátok, hogy elérjétek azt a változást a Földön, amit mindannyian akartok, és amire mindannyian hivatottak vagytok, mint azok az úttörők, a fénymunkások és a változáshozók, akik valójában vagytok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page