top of page
Keresés

Engedjétek meg, hogy rajtatok keresztül dolgozzunk

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Meghallgatjuk mindazokat, akik hozzánk fordulnak, és mi is figyelünk, tanúskodunk, mint megfigyelők. Tudjuk, hogy vannak bizonyos változások, amiket szeretnétek látni az életetekben és a titeket körülvevő külvilágban, de azt is tudjuk, hogy néha az a jó, ha még egy kicsit ott maradtok, ahol vagytok. A legtöbbször a támogatás, amit küldünk, inkább azért van, hogy segítsünk nektek átjutni valamin, és hogy megkapjátok az előnyeit annak, hogy megtapasztaltátok azt, minthogy nem fizikai kezünkkel lenyúlnánk és felemelnénk benneteket életetek egy nem kívánt forgatókönyvéből.


Szeretünk segíteni nektek, és szeretjük nézni, ahogy növekedtek és terjeszkedtek, és felismerjük, hogy csak egy bizonyos mennyiségű segítség valóban hasznos, és amikor túlzásba visszük, lényegében megfosztunk benneteket a növekedés élményétől. És egyre több kollégánk, akik más dimenziókban és más csillagrendszerekben vannak, felismerik ugyanezt, és ez többet segít, mint gondolnátok, mert amikor a megfelelő segítséget nyújtjuk nektek, az valójában lerövidíti azt az időt, amit azzal kell töltenetek, hogy megéljetek valamit, amit ti teremtettetek. Mert ha mi lefelé nyúlnánk, és kihúznánk titeket egy helyzetből, a felsőbb énetek rájönne, hogy még mindig nem kaptátok meg belőle azt, amire szükségetek volt, és újraalkotnátok ugyanazt a forgatókönyvet, vagy egy nagyon hasonlót, hogy azt a növekedést kapjátok belőle, amit végig akartatok.


Érezd, hogy támogatnak abban, hogy segítenek feldolgozni az érzelmeidet, segítenek abban, hogy másokkal közöld, amire szükséged van. Érezd a támogatást, amely arra ösztönöz, hogy menj befelé, és találd meg azt az erőt, amellyel egy szempillantás alatt mindent megváltoztathatsz. Érezzétek a szeretetet körülöttetek, amikor a lélek egyik sötét éjszakáján mentek keresztül, és figyeljetek minden útmutatásra, amit belülről kaptok. Az érzéseid, az intuíciód és a belső tudásod mind csodálatos eszközök, amelyeket be kell vetned ahhoz, hogy gyorsabban, örömtelibben és jobb, tartósabb eredményekkel vészeld át azt, amire szükséged van.


Most vannak mások az életetekben, akiknek segíteni szeretnétek, és néhányan közületek küszködnek azzal, hogy mennyi a megfelelő összeg, amit annak a személynek vagy azoknak az embereknek adhatnátok, akik következetesen tőletek várják a segítséget. Azért is kell bölcsen választanotok, mert azt akarjátok, hogy ez a személy független legyen, és azt akarjátok, hogy rájöjjön, milyen hatalmas ereje van. Szeretnéd látni, ahogy növekszik és fejlődik a kihívásokon keresztül, de a benned lévő együttérző empatikus ember azt is szeretné, ha minden jobb lenne annak a személynek. Azt akarod, hogy ne érezze magát rosszul a jelen pillanatban. Amit mindig megtehetsz minden olyan emberért és csoportért, akiről tudomást szerzel, és akinek segítségre van szüksége, az az, hogy szeretetet, együttérzést és gyógyító energiát küldesz. Megnyugvást adhattok; teret tarthattok. Megnyugtathatsz. Emlékeztethetitek az embereket, hogy ők erőteljes lények, és bármit is tapasztalnak, idővel elmúlik.


Igaz, hogy amit az életetekben tapasztaltok, az mind nagyon is kiszámított, de nem minden volt megtervezve, mielőtt megtestesültetek volna. Éjszaka, alvás közben terveztek, az általatok hozott döntések és az általatok felkínált rezgések alapján. Emlékezzetek tehát erre is, hogy megváltoztathatjátok, amit felkínáltok, és megváltoztathatjátok az utat, amin vagytok, és mindenki más is megteheti. És amikor az embere hozzátok jönnek a szükségben, meséljétek el nekik a történeteiteket. Meséljétek el nekik, hogyan győztetek le valamit, és hogyan nőttetek ki belőle. És tudassátok velük, hogy hisztek bennük, és hogy hisztek abban, hogy ők is meg tudják hozni azokat a döntéseket, amelyek mindent megváltoztatnak saját maguk és a jelenlegi élethelyzetük számára.


Minden alkalommal, amikor felajánljátok, hogy valamelyik embertársatoknak szolgálatára vagytok, megengeditek nekünk, hogy rajtatok keresztül dolgozzunk, és ez az egyik dolog az emberiséggel való kapcsolódás sok más dolga közül, ami olyan sok örömet okoz nekünk.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élvezzük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page