top of page
Keresés

Engedjétek meg, hogy rajtatok keresztül dolgozzunk

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Meghallgatjuk mindazokat, akik hozzánk fordulnak, és mi is figyelünk, tanúskodunk, mint megfigyelők. Tudjuk, hogy vannak bizonyos változások, amiket szeretnétek látni az életetekben és a titeket körülvevő külvilágban, de azt is tudjuk, hogy néha az a jó, ha még egy kicsit ott maradtok, ahol vagytok. A legtöbbször a támogatás, amit küldünk, inkább azért van, hogy segítsünk nektek átjutni valamin, és hogy megkapjátok az előnyeit annak, hogy megtapasztaltátok azt, minthogy nem fizikai kezünkkel lenyúlnánk és felemelnénk benneteket életetek egy nem kívánt forgatókönyvéből.


Szeretünk segíteni nektek, és szeretjük nézni, ahogy növekedtek és terjeszkedtek, és felismerjük, hogy csak egy bizonyos mennyiségű segítség valóban hasznos, és amikor túlzásba visszük, lényegében megfosztunk benneteket a növekedés élményétől. És egyre több kollégánk, akik más dimenziókban és más csillagrendszerekben vannak, felismerik ugyanezt, és ez többet segít, mint gondolnátok, mert amikor a megfelelő segítséget nyújtjuk nektek, az valójában lerövidíti azt az időt, amit azzal kell töltenetek, hogy megéljetek valamit, amit ti teremtettetek. Mert ha mi lefelé nyúlnánk, és kihúznánk titeket egy helyzetből, a felsőbb énetek rájönne, hogy még mindig nem kaptátok meg belőle azt, amire szükségetek volt, és újraalkotnátok ugyanazt a forgatókönyvet, vagy egy nagyon hasonlót, hogy azt a növekedést kapjátok belőle, amit végig akartatok.


Érezd, hogy támogatnak abban, hogy segítenek feldolgozni az érzelmeidet, segítenek abban, hogy másokkal közöld, amire szükséged van. Érezd a támogatást, amely arra ösztönöz, hogy menj befelé, és találd meg azt az erőt, amellyel egy szempillantás alatt mindent megváltoztathatsz. Érezzétek a