top of page
Keresés

Engedd, hogy az arkturiai energiánk átjárjon téged

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Ráhangolódtunk az emberiség vágyaira, és azt vesszük észre, hogy egyre többen vagytok, akik segítséget kérnek mások megsegítéséhez. Vágytok arra, hogy szolgáljatok, de nem tudjátok pontosan, hogyan tegyétek ezt. Nem igazán vagytok biztosak abban, hogy mit kell adnotok, és abban sem vagytok biztosak, hogy hogyan adjátok át az emberiségnek azt, amit adni tudtok. Először is, szeretnénk tudatni veletek, hogy mennyire fontos, hogy egyáltalán megvan bennetek a vágy, hogy segítsetek embertársaitokon, és azt is szeretnénk, ha megértenétek, hogyan változtatjátok meg az emberi kollektíva tudatosságát azáltal, hogy ezt a vágyat kiengeditek az univerzumba.


Azt is szeretnénk, ha tudnátok, hogy mi és a hozzánk hasonlók nagyon szívesen dolgozunk rajtatok keresztül az egész emberiség megsegítése érdekében. Minden egyes napotok minden egyes pillanatában elérhetővé tesszük magunkat, és ránk tudtok hangolódni azáltal, hogy megérzitek azt a rezgést, amelyhez hozzáfértek, amikor ezeket az adásokat fogadjátok. Biztosak lehettek abban, hogy valójában ránk, az energiánkra és a szolgálatra irányuló szándékunkra hangolódtok, és amikor emlékeztek erre az érzésre, újra eléritek azt. És amikor eléritek ezt az érzést, akkor elértek hozzánk is. Örömmel dolgozunk rajtatok keresztül, hogy segítsük az emberiséget tudatossága szintjének emelésében.


Minden problémán, amit a világban láttok, segíthet a tudatosság szintjének emelése az emberi kollektíván belül. Ezért a legjobb dolog, amit embertársaitokért tehettek, hogy megtartjátok magatokban azt a rezgést, ami a szolgálat vágya, és akkor kapcsolódhattok a hozzánk hasonló lényekhez, és a magasabb birodalmak összes többi lényéhez, és mi át fogjuk vezetni az energiánkat rajtatok keresztül, így tudatosságunk elérhetőbbé válik minden egyes ember számára a kollektíván belül.


És mindennek a legszebb része az, hogy nem kell kérdeznetek, és aztán elgondolkodnotok azon, hogy elérhetőek vagyunk-e, vagy hogy hajlandóak vagyunk-e, mert mi mindig azok vagyunk. Mindig itt vagyunk nektek, és nagyon izgatottan dolgozunk mindazokkal, akik szeretnének szolgálni, de nem tudják, hogy pontosan hogyan is kezdjenek hozzá embertársaik megsegítéséhez. Hagyjátok ezt ránk, nyissátok meg magatokat, hogy befogadhassatok minket, aztán dőljetek hátra, és figyeljétek meg a változásokat, amelyeket együtt tudunk elindítani, amikor csapatként dolgozunk. Mi az Emberiség csapatában vagyunk, és tudjuk, hogy ti is.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page