top of page
Keresés

Engedélyt kellett kérnünk, hogy átadhassuk nektek ezt az üzenetet

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton csatornázta.


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Nagyon örülünk, hogy átadhatjuk nektek a következő üzenetet. Néha engedélyt kell kérnünk minden egyes egyén magasabb énjétől, aki az üzenetet kapni fogja, mielőtt folytathatnánk, és ezúttal is ez volt a helyzet, mert csak azt tudjuk átadni nektek, ami vibrációsan, spirituálisan, pszichológiailag és minden más elképzelhető módon szolgálni fog benneteket. Ezért van az, hogy néha jóváhagyásra van szükségünk, mielőtt továbblépünk egy közvetítéssel. Ez az közvetítés arról szól, hogy ti mindannyian, mint felébredettek, energetikailag hogyan változtok, mint az, amire mi úgy hivatkozunk, mint "A felébredt kollektíva".


Azért vagytok ott, hogy az emberiség többi része előtt változzatok, de az is kiemelkedően fontos, hogy eléggé le tudjátok csökkenteni a rezgéseteket ahhoz, hogy továbbra is szolgáljátok őket. Nem hagyhatjátok csak úgy hátra az emberiség többi részét, ahogyan azt néhányan feltételezik. Nem ilyen típusú váltásra jelentkeztetek, és nem is ilyen váltásotok lesz, hanem példaként kell szolgálnotok az emberiség többi része számára. És ezért az, hogy visszatartjátok magatokat attól, hogy megmutassátok valódi éneteket, többé nem működik. Engedni kell, hogy ötödik dimenziós énetekként működjetek, fénytestetek nagyobb százalékban bekapcsolt állapotában. Képesnek kell lennetek megmutatni azokat az erőket, amelyeket ébrenlétetek ideje alatt csiszoltatok, és ez azt jelenti, hogy több adottságotokhoz és képességetekhez, valamint ötödik dimenziós képességeitekhez kell hozzáférnetek.


Tehát van egy bizonyos mértékű korlátozás, ami feloldódik a felébredt kollektíva minden egyes tagjának tudatosságából, mert itt az ideje, hogy megmutassátok, mi lehetséges mindenki másnak. Ez az, amiért Jeshua a vízen járt; nem azért, hogy felvágjon. Azért tette, hogy megmutassa, mi lehetséges. És így ti lesztek a csodatevők. Ti lesztek azok, akik megmutatják, hogy mi lehetséges, mindaddig, amíg nem az egótok kedvéért teszitek, vagy azért, hogy bebizonyítsátok az embereknek, hogy végig igazatok volt. Kíméletesen fogjátok használni azok számára, akik készen állnak az ébredésre, és akiknek szükségük van arra a kis lökésre, akiknek szükségük van valamire, amibe úgymond belemélyeszthetik a fogukat, és ez az, amit azokban a pillanatokban adni fogtok nekik.


De emellett felsőbb énetekként is fogtok működni, inkább azokkal a fénytestekkel, ami egy másfajta energiamezőt fog adni nektek. Másképp fogtok megjelenni az emberek előtt, és inspirálódni fognak általatok, és tudni akarják majd, mi a titkotok, de ezúttal nem az étrendetekről, a bőrápolási kúrátokról vagy a szedett táplálékkiegészítőkről fogtok mesélni nekik. A tudatosságról fogtok nekik mesélni, arról, hogy kik és mik is ők valójában, és a fókusz, a szándék, a rezgés erejéről. Ezekre a leckékre van szüksége az embereknek ebben az időben, és sokkal nagyobb szükségük van rá, mint arra, hogy tudjanak arról, hogy mi folyik odakint a világban, a színfalak mögött, a sötét árnyékban. Ezért közvetlenül a felébredt kollektívához beszélünk, mert azt akarjuk, hogy tudjátok, hogyan változnak a szerepeitek, hogyan változik a testetek, és hogyan változik a tudatosságotok, mert itt az ideje, hogy azok legyetek, akik valójában vagytok, és ne hagyjátok, hogy bármi vagy bárki ennek az útjába álljon.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Kommentare


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page