top of page
Keresés

Empaták: Minden ember lelkét eléritek

∞A 9D Arkturiánus Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Mindannyiótokkal hosszú távon vagyunk ebben a dologban; nagyon türelmesek vagyunk, miközben mellettetek járunk ezen a nagyon jelentős utazáson, amelyen ott vagytok a Föld bolygón. Megtiszteltetésnek tartjuk, hogy meghívtak minket a kis partitokra, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy veletek együtt járhatjuk az utat mindazokért a csodálatos fordulatokért, amik előttetek állnak, hogy egy magasabb frekvenciájú állapotba juttassunk benneteket.


Mint azt sokan tudjátok, az ötödik dimenzió nem egy hely, ahová elmentek; ez egy olyan létállapot, amit fenntartotok. Ez egy rezgés, amit folyamatosan felkínáltok, és amikor a tudatosságotok változása befejeződik, nem kell majd megpróbálnotok az ötödik dimenziós állapotba kerülni. Ez automatikus lesz, de azért lesz automatikus, amit most éppen csináltok.


Sokan közületek időről időre belemártják a lábujjukat a forró fürdővízbe, ami az ötödik dimenzió, és addig maradnak ott, ameddig csak tudnak. Valahányszor ezt teszitek, az energia egy részét visszahozzátok magatokkal a negyedik dimenzióba. Visszajöttök, de a tapasztalat megváltoztat benneteket, és egy másfajta tudatosságot, egy másfajta tudatossági szintet vetítetek ki, és ezt az emberiség többi része is érzi.


Rájöttök, hogy segíthettek másoknak az elmozdulásban pusztán a jelenlétetekkel. Csak azzal, hogy szeretetet sugároztok a lényetekből, segítetek mindenkinek ott a Földön. Ez a váltás nem a cselekvésről szól, és úgy gondoljuk, hogy már megállapítottuk, hogy nem a rajtatok kívül történő dolgokról van szó, hanem rólatok és az általatok felkínált rezgésről. A magas rezgés következetesebb felkínálása nagyobb hatással van, mint bármi, amit most megtehettek. Ezt azok ismerik fel közületek, akik igazán éberek, még anélkül is, hogy a hozzánk hasonló lények és kollektívák ezt elmondanák nektek. Valójában sokan, nagyon sokan közületek, akik az új kor közösségének tagjai vagytok, csak azért sugároznak szeretetet, mert tudják, hogy így akarnak érezni.


Érzékenynek születtetek; empatáknak születtetek. És ezért nem bírtátok sokáig elviselni, hogy bármi olyan közelében legyetek, ami alacsonyabb rezgésű. És a világnak most nagyobb szüksége van rátok, mint valaha, hogy ragyogtassátok ezt a fényt, hogy ezt a magas rezgést sugározzátok, és hogy példát mutassatok a többi embertársatoknak, akik még mindig abban a hitben élnek, hogy ami rajtuk kívül történik, az erősebb és befolyásosabb, mint ami a saját energiamezőjükből jön. Ti adjátok meg az alaphangot ehhez a váltáshoz minden alkalommal, amikor magasabb rezgésszámú állapotba kerültök, és meghívjátok embertársaitokat, hogy csatlakozzanak hozzátok.


Nem csak azért vagytok ott, hogy eljussatok az 5D-be; azért vagytok ott, hogy élvezzétek az utazást, amin vagytok. Mi pedig azért vagyunk itt, hogy segítsünk és támogassunk; azért vagyunk itt, hogy emlékeztessünk titeket arra, amit már tudtok, de néha elfelejtitek, mert valaki más elképzelésébe keveredtetek arról, hogy miről szól az eltolódás.