top of page
Keresés

Empaták: Minden ember lelkét eléritek

∞A 9D Arkturiánus Tanács, Daniel Scranton közvetítésével.

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Mindannyiótokkal hosszú távon vagyunk ebben a dologban; nagyon türelmesek vagyunk, miközben mellettetek járunk ezen a nagyon jelentős utazáson, amelyen ott vagytok a Föld bolygón. Megtiszteltetésnek tartjuk, hogy meghívtak minket a kis partitokra, és nagyon izgatottak vagyunk, hogy veletek együtt járhatjuk az utat mindazokért a csodálatos fordulatokért, amik előttetek állnak, hogy egy magasabb frekvenciájú állapotba juttassunk benneteket.


Mint azt sokan tudjátok, az ötödik dimenzió nem egy hely, ahová elmentek; ez egy olyan létállapot, amit fenntartotok. Ez egy rezgés, amit folyamatosan felkínáltok, és amikor a tudatosságotok változása befejeződik, nem kell majd megpróbálnotok az ötödik dimenziós állapotba kerülni. Ez automatikus lesz, de azért lesz automatikus, amit most éppen csináltok.


Sokan közületek időről időre belemártják a lábujjukat a forró fürdővízbe, ami az ötödik dimenzió, és addig maradnak ott, ameddig csak tudnak. Valahányszor ezt teszitek, az energia egy részét visszahozzátok magatokkal a negyedik dimenzióba. Visszajöttök, de a tapasztalat megváltoztat benneteket, és egy másfajta tudatosságot, egy másfajta tudatossági szintet vetítetek ki, és ezt az emberiség többi része is érzi.


Rájöttök, hogy segíthettek másoknak az elmozdulásban pusztán a jelenlétetekkel. Csak azzal, hogy szeretetet sugároztok a lényetekből, segítetek mindenkinek ott a Földön. Ez a váltás nem a cselekvésről szól, és úgy gondoljuk, hogy már megállapítottuk, hogy nem a rajtatok kívül történő dolgokról van szó, hanem rólatok és az általatok felkínált rezgésről. A magas rezgés következetesebb felkínálása nagyobb hatással van, mint bármi, amit most megtehettek. Ezt azok ismerik fel közületek, akik igazán éberek, még anélkül is, hogy a hozzánk hasonló lények és kollektívák ezt elmondanák nektek. Valójában sokan, nagyon sokan közületek, akik az új kor közösségének tagjai vagytok, csak azért sugároznak szeretetet, mert tudják, hogy így akarnak érezni.


Érzékenynek születtetek; empatáknak születtetek. És ezért nem bírtátok sokáig elviselni, hogy bármi olyan közelében legyetek, ami alacsonyabb rezgésű. És a világnak most nagyobb szüksége van rátok, mint valaha, hogy ragyogtassátok ezt a fényt, hogy ezt a magas rezgést sugározzátok, és hogy példát mutassatok a többi embertársatoknak, akik még mindig abban a hitben élnek, hogy ami rajtuk kívül történik, az erősebb és befolyásosabb, mint ami a saját energiamezőjükből jön. Ti adjátok meg az alaphangot ehhez a váltáshoz minden alkalommal, amikor magasabb rezgésszámú állapotba kerültök, és meghívjátok embertársaitokat, hogy csatlakozzanak hozzátok.


Nem csak azért vagytok ott, hogy eljussatok az 5D-be; azért vagytok ott, hogy élvezzétek az utazást, amin vagytok. Mi pedig azért vagyunk itt, hogy segítsünk és támogassunk; azért vagyunk itt, hogy emlékeztessünk titeket arra, amit már tudtok, de néha elfelejtitek, mert valaki más elképzelésébe keveredtetek arról, hogy miről szól az eltolódás.


Most itt az ideje, hogy ragyogjatok, mert olyan nagy szüksége van rátok azoknak az embereknek, akik soha nem fognak találkozni veletek, soha nem fognak elolvasni egy könyvet vagy blogot, amit írtatok, és soha nem fognak megnézni egy videót, amit készítettetek. És ezt azért mondjuk, mert azt szeretnénk, ha tudnátok, hogy a hatásotok nagyobb, mint amennyire eléritek azok fülét és szemét, akiket képesek vagytok elérni. Eléritek embertársaitok lelkét, mert a lelketek mindig érzi ezt a kapcsolatot minden egyes másik emberrel, aki jelenleg a Föld bolygón létezik.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page