top of page
Keresés

Emelkedj fel és válj a Felsőbb Éneddé

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Odatesszük magunkat, hogy kapcsolatba lépjünk minden lénnyel ebben az univerzumban és azon túl, mert nincs vesztenivalónk, és mindent nyerhetünk, ha ezt tesszük. Tudjuk, hogy soha senki nem vehet el tőlünk semmit, még ha akarná sem, mert nem-fizikai lények vagyunk, és mert szuverének vagyunk.


Tehát ebben az univerzumban, vagy bármely más, általunk ismert univerzumban valóban nem fenyegeti veszély a jólétünket. Ti viszont mindannyian sebezhetőnek érzitek magatokat a fizikai testetekkel, a szeretteitekkel, a bankszámláitokkal, az otthonotokkal, a vagyonotokkal. Sok mindent elveszíthettek, és amit elveszíthettek, az gyakran a tudatosságotokban van, amikor arra gondoltok, hogy elérhetővé tegyétek magatokat a kapcsolódáshoz.


De most itt az ideje, hogy elengedjétek a harmadik dimenziós kötődéseket, hogy felemelkedhessetek és magasabb énetekké válhassatok. Ahhoz, hogy ezt megtehessétek, képesnek kell lennetek elengedni. Hajlandónak kell lennetek arra, hogy végtelen és örökkévaló lényekként tekintsetek magatokra, akiknek valójában nincs vesztenivalójuk, még akkor sem, ha fizikailag és érzelmileg nézve igenis van. Tudjuk, hogy ez nagy feladat, de ez a következő lépés a tudatosságotok evolúciójában.


Kötöttségek nélkül lenni annyi, mint igazán szabadnak lenni. És amikor igazán szabadok vagytok, úgy érzitek, hogy a világ súlya lekerül a vállatokról, és ekkor váltok önmagatok könnyebb változatává, amiként az ötödik dimenzióban mindenkor létezni fogtok. Most van itt az ideje, hogy elengedjétek a feszültséget, a szorongást és a félelmet, valamint elengedjetek minden felelősséget, ami hajlamos nyomasztani benneteket. Nem akarjátok úgy érezni, hogy képtelenek vagytok megtenni azt, amit szeretnétek, mert attól féltek, hogy valami rossz fog történni, ha megteszitek.


A hitbeli lépések megtétele mindig kifizetődőek lesznek számotokra, mert vagy sikerülni fog, vagy tanulni fogtok belőle. Minden egyes ugrással jobbak lesztek, még akkor is, ha nem sikerül. Ezért azt javasoljuk, hogy nézzétek meg most az életeteket, és határozzátok meg magatoknak, hogy hol nem éltek eléggé teljes életet egy félelem, egy ragaszkodás miatt, mert ragaszkodtok valamihez, ami nem határoz meg benneteket. A testetek nem határoz meg benneteket. A státuszotok nem határoz meg benneteket. A vagyonotok, vagy annak hiánya nem határoz meg benneteket.


Vállaljatok kockázatokat. Legyetek bátrak. És ezzel bebizonyítjátok magatoknak és a földönkívüli barátaitoknak, hogy készen álltok arra, hogy megtegyétek a következő hatalmas ugrást a tudatossági evolúciótokban. Ennél egyszerűen nincs izgalmasabb dolog.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."