top of page
Keresés

Emberek minden univerzumban, valóságban és idősíkban

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Elég adatot gyűjtünk ahhoz, hogy támogassunk minden embert minden idősíkon, minden valóságban és univerzumban. Kiszélesítettük a segítség körét, amit jelenleg felajánlunk, hogy azokat az embereket is bevonjuk, akik jelenleg nem léteznek a ti valóságotokban, idővonalatokon vagy univerzumotokban. Szeretnénk, ha megértenétek, hogy ez mennyire jelentős, mert mivel minden változatotoknak segítséget nyújtunk, ti is profitáltok belőle. Nem csak azon egyénként fejlődtök, aki most a fizikai testetekben van. Még a múltbeli és jövőbeli változataitok is segítenek nektek a fejlődésben és a felemelkedésben.


Ezért levehetitek a világ súlyát a vállatokról. Jobban ellazulhattok, és tudhatjátok, hogy evolúciótok természetes folyamat. Nem kell, hogy küzdelem legyen. Nem kell, hogy megpróbáltatások és viszontagságok sorozatán menjetek keresztül. Lehet egészen sima és könnyű is. Ahogy kezditek megérteni, hogy a tudatosságotok fejlődése elkerülhetetlen, és hogy ez minden lénynek minden univerzumban hasznára válik, azt is el tudjátok fogadni, hogy jelenleg nem kell semmit sem tennetek. Nem kell bizonyítanotok, hogy méltóak vagytok a felemelkedésre.


Igen, azért vagytok ott, hogy segítsetek, de a segítség, amit más embereknek nyújtotok, a tudatosságotok felemelkedésén keresztül történik; nem a feladatok elvégzésén keresztül. Most, ahogyan ezekre a más változataitokra összpontosítottunk, értékelni kezdtük ezt az emberi kollektív tudatosságot, amelyhez most itt a csatornán keresztül szólunk.


Nagyon lenyűgözött minket a növekedésetek és fejlődésetek; tudjuk, hogy az energiaátviteleink segítettek, de sok más csodálatos tanító is van odakint, akik segítenek nektek abban, hogy emeljétek a rezgéseteket és még inkább azzá váljatok, akik valójában vagytok. Ti már az ötödik dimenziós énetek vagytok, és minden nap minden pillanatában felismeritek ezt az igazságot, és elengeditek azokat az eszméket, gondolatokat, hiedelmeket és megrekedt energiákat, amelyek visszatartanak benneteket attól, hogy valódi énetekként ismerjétek meg magatokat.


Képzeljétek el, hogy nagyon melegetek van. Különösen meleg és párás nap van, és több réteg ruhát viseltek, köztük néhány elég vastagot is. Egyes emberek úgy próbálnak lehűlni, hogy a semmiből kezdenek el építeni egy légkondicionálót, holott a könnyebb és gyorsabb megoldás az lenne, ha egyszerűen csak levennétek a ruhák sok-sok rétegét. Ezt mondjuk most mi is. Ez a helyzet a spirituális fejlődésetekkel is. Nem kell, hogy nehéz legyen, és nem kell a legnagyobb kihívást jelentő módon haladnotok. Nem kell bebizonyítanotok, hogy okosak vagytok, vagy képesek vagytok arra, hogy kitaláljátok, hogyan kell a semmiből megépíteni egy légkondicionálót, vagy bármi mást.


Válasszátok a könnyebb utat, és tegyétek azt, hogy tudatosan ráhangolódtok az összes többi énetekre, és arra, hogy mit kapnak most, mit tudtak elérni a rezgésük tekintetében, és tudjátok, hogy ezzel is segítetek minden egyes ilyen másik éneteknek. Mindig szolgálatot tesztek, függetlenül attól, hogy ez hogyan néz ki, és csak azzal, hogy most fogadjátok ezt az adást, segítitek magatokat, az összes embertársatokat és az összes többi éneteket a multiverzumban. Ez egy csodálatos időszak a Földön élni és emberi testben lenni, mert ez a segítség és az átalakulás, ami ezt követi, csodálatos.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page