top of page
Keresés

Emberek és földönkívüliek

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Egyre izgatottabban vagyunk tanúi az utazásotoknak, ahogy látjuk, hogy egyre több és több kulcsot oldotok fel a tudatosságotok fejlődéséhez. Naponta több olyan egyént látunk, akik magukban keresik ezeket a kulcsokat, mint amennyit valaha is láttunk a Földön. Tudjuk, hogy megértitek a meditáció erejét, és észrevettük, hogy a legtöbben közületek használják ezt az értékes eszközt. Amit mostanában kezdtünk észrevenni, az az, hogy mennyivel jobban érdekel benneteket a személyes történelmetek, a galaxisban tett utazásotok, és a földönkívüli DNS és energia, ami bennetek van.


Eljutottatok arra a pontra, hogy ugyanúgy érdekelnek benneteket a saját eredettörténeteitek, mint az 51-es körzet, Roswell, és más híres történetek az UFO-król és a földönkívüliekről. Kezditek észrevenni, hogy ez nem annyira egy olyan élmény, amit valahol az űrben éltek át, mint inkább egy olyan, amiről felismeritek, hogy bennetek van. És észrevettük, hogy mindent megtesztek azért, hogy feltárjátok és megfejtsétek saját földönkívüli eredeteteket. Nos, miért fontos ez, kérdezhetitek? Nos, ti kapcsolatot kerestek a világűrből származó lényekkel, és bizonyára segít felismerni, hogy ti is közéjük tartoztok.


Gyakran gondoltatok magatokra kollektívaként, nagyon nem hízelgő módon. Vagy messze, messze alatta álltatok annak, amit Istennek vagy Forrásnak neveztek, vagy ti voltatok az alacsonyrendű emberek, akik az égre néztek földönkívüliek után, akik majd lecsapnak az űrhajóikkal, hogy megmentsenek benneteket. Ez most egy sarkalatos pont az emberi történelemben, mert egyre többen és többen ismeritek fel, hogy a történetük részei vagytok. Felismeritek, hogy ők ugyanúgy szeretnének kapcsolatot teremteni veletek, mint ahogyan ti is szeretnétek velük, és eljutottatok arra a felismerésre, hogy van mit felajánlanotok az aranyon vagy a rabszolgamunkán kívül.


Először is, az emberiség kimászott a mélységből, ahol annyira elkülönültnek érezte magát a Forrástól, és annyira megosztottnak a Forrásról alkotott hiedelmeitekben. Olyan sokat szenvedtetek és olyan sok negatív érzelmet viseltetek el a földi történelmetek során, és azért vagytok lenyűgözőek, mert képesek voltatok átküzdeni magatokat és kiemelkedni belőle. Mostanra olyan felébredt pillangóként bukkantatok elő, amilyenné földönkívüli fivéreitek és nővéreitek mindig is tudták, hogy képesek vagytok válni.


Most itt az ideje, hogy meghívjátok őket, hogy szálljanak le a hajóikról, mert készen álltok arra, hogy megismerjétek őket. Készen álltok a közös alkotásra. Készek vagytok arra, hogy egyenrangúként tekintsenek rátok. Itt az ideje, hogy csatlakozzatok a galaktikus családhoz, hogy helyet foglaljatok az asztalnál, és hogy felismerjétek, hogy mindvégig oda tartoztatok. Nem a technológiai fejlődésetekkel érdemeltétek ki, hogy helyet foglaljatok az asztalnál. Hanem az a tudat, hogy oda tartoztok, hogy ugyanolyan méltóak vagytok arra, hogy ott legyetek, mint bármely más lény az univerzumban. Az igazán spirituális ember, aki ébren van, megérti, hogy ő maga a Forrásenergia, és tudja, hogy az egész univerzumban mindenki más is az.