top of page
Keresés

Elveszik a szabadságjogokat?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Mindig az emberiségre figyelünk, és mindig látjuk a lehetőségeket, amelyekkel egyénként és kollektívaként növekedhettek és terjeszkedhettek. Most éppen egy ilyen pillanatban vagytok, amikor az életetekre és a körülöttetek lévő világra tekintetek. Minden bizonnyal van választásotok. Ha most a szabadság érzékelt hiánya indulatokat vált ki belőletek, akkor tegyétek a dolgotokat, érezzétek az érzéseiteket, engedjétek el azokat a gondolatokat és hiedelmeket, amelyek miatt úgy érzitek, hogy sarokba vagytok szorítva, és helyette arra összpontosítsatok, amit megtehettek.


Annyi mindent megtehetsz, és annyi szabadság van, amit soha nem lehet elvenni tőled. Szabadon választhatjátok meg, hogy mire fókuszáljatok, és szabadon választhatjátok meg, hogy hogyan rezegjetek. Szabadon gondolhattok el egy gondolatot, használhatjátok a képzeleteteket, fantáziálhattok. Szabadságotok van arra, hogy megteremtsétek a valóságotokat; szabadságotok van arra, hogy befelé menjetek. Szabadságotok van arra, hogy a szeretetet és az együttérzést válasszátok a paranoia és a félelem helyett. Ez csak néhány a szabadságok közül, amelyeket soha nem lehet elvenni tőletek.


És amikor az utcán tiltakoztok, és az öklötöket rázva kiabáljátok a szabadságot, azt javasoljuk, hogy kérdezzétek meg magatokat, hol érzitek magatokat megfosztva a hatalomtól az életetekben, és hogy ez az érzés mostanában kezdődött-e, vagy már egy ideje ott van. Az a személy, aki mindig is szeretett volna Párizsba látogatni, és élvezni a finom párizsi ételeket és borokat, de soha nem tudta megtenni ezt az utat, és egy ötcsillagos luxusszállodában megszállni, tekintheti magát szabadság nélkülinek, vagy felismerheti, hogy megvan a szabadsága arra, hogy bármikor megteremtse ezt az élményt. Most éppen itt tartotok.