top of page
Keresés

Előrehaladási jelentés: Hová tart az emberiség?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagy örömmel jelentjük be mindannyiótoknak, hogy átléptetek egy újabb küszöböt a spirituális fejlődésetekben. Szembe kellett néznetek a Föld bolygó kihívásaival, és mivel még mindig ott vagytok, tudjátok, hogy túléltétek mindazokat a kihívásokat, amelyekkel szembe kellett néznetek. Egyre erősebbek lesztek, és rájöttök, hogy az erőtök valóban bennetek rejlik. Több erőtökhöz férhettek hozzá, amikor kapcsolódtok önmagatokhoz, és azt keresitek, ami végtelen, örökkévaló és mindenható. És elég sokan teszitek ezt ahhoz, hogy hatással legyetek az emberi kollektíva többi részére, és ezért mondhatjuk, hogy növekedtek, terjeszkedtek és fejlődtök, pontosan a terv szerint, pontosan az ütemterv szerint.


Nem szalasztotok el semmilyen lehetőséget. Sok esetben a hívást meghaladva és túllépve végzitek a szolgálatotokat, és ennek eredményeképpen jobb teremtőkké váltok. Nos, ez azt jelenti az utazásotok hátralévő részében, hogy sima vitorlázásra számíthattok. Arra számíthattok, hogy ti lesztek azok, akikre mások hallgatni akarnak, a pozitivitásotok miatt, és mert rácsatlakoztatok a Forrás energiájára, ami mindannyiunkban ott rejlik. Ti, akik ébren vagytok, akik a Felébredt Kollektíva részei vagytok, valóban megnyugvást, gyógyulást és vigaszt nyújtotok másoknak. Lelki békétek ragályos, és amikor terjesztitek, függetlenül attól, hogy mit gondoltok, hogyan fogadják majd, még többet hoztok magatokkal belőle.


Sokkal több mindenhez fértek hozzá, mint a legtöbb ember, aki előttetek jött, és amikor a boldogságotokat követitek, amikor lazítotok, amikor öngondoskodással foglalkoztok, akkor megnyíltok, hogy még többet beengedjetek, és a változások, amelyeket látni szeretnétek magatokban és másokban, a rajtatok kívüli világban, mind ilyen könnyen jönnek. Csak arra kell figyelnetek, hogy mi felé irányít bennetek a belső vezetés, és felül kell írnotok azokat a hiedelmeket, amelyek azt mondják nektek, hogy valamilyen okból kifolyólag nem szabad ezt tennetek, vagy nem tudjátok megtenni. Ezek nem szolgálnak titeket, és itt az ideje, hogy elengedjétek őket.


Ez még valami, amiről jelenthetjük, hogy nagyon örülünk, hogy látjuk az ébren lévők között. Felismeritek azoknak a gondolataitoknak és hiedelmeiteknek a jelentőségét, amelyek nem szolgálnak benneteket, és könnyebben elengeditek őket anélkül, hogy rendetlenséget teremtenétek az életetekben, amit aztán nektek kell majd eltakarítanotok. Ezért nagyon örülünk, hogy átadhatjuk nektek ezt a fejlődési jelentést, hogy tudassuk veletek, hogy az emberiség sokkal jobban áll, mint egy évvel ezelőtt. Tovább fejlődtök, és ezt tudatosan tenni a legfelségesebb élmény, amit ott átélhettek. Ezért azt mondjuk, "bravó" azoknak közületek, akik úgy döntöttek, hogy felébrednek, és hogy ők lesznek az a fény mások számára, akiket követhetnek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

댓글


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page