top of page
Keresés

Előrehaladási jelentés: Ez mindent megváltoztat

A 9D Arkturiszi Tanács, Daniel Scranton csatornázása

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Nagy örömmel jelentjük, hogy mindannyian óriási fejlődést értetek el ott a Földön, és úgy szólunk hozzátok, mint kollektívát alkotó egyénekhez és mint kollektív egészhez. Tudjuk, hogy ugrásszerűen fejlődtök az együttérzés miatt, amit egymás iránt éreztek, és tudjuk, hogy amikor együttérzést éreztek valaki iránt, aki egy távoli helyen él, akkor azután az együttérzésből működtök helyileg a közösségetekben és a közvetlen baráti és családi körötökben. Ezért az internet mindannyiótokat azzal szolgálta igazán, hogy tudatosította bennetek azt a szükségletet, ami a bolygón a szeretet, az együttérzés és a gyógyulás iránt van. És azok közületek, akik már születésük előtt eldöntötték, hogy együttérző emberek lesznek, most felemelkednek.


Növekedtek és terjeszkedtek. Több pozitív energiát adtok az általános emberi kollektív tudatossághoz minden alkalommal, amikor tudatában vagytok a szenvedésnek vagy bármilyen igazságtalanságnak. Ti vagytok azok, akik jobbat akartok másoknak, és akik nem mindig tudják, hogyan valósítsák meg ezt, akik óriási változást hoztok létre. Még ha nem is tudjátok, hogy mit tegyetek bizonyos helyzetekben, tudjátok, hogy segíteni akartok, és ez a segíteni akarás az, ami az energiát odakintre helyezi, és ez ismét megváltoztatja azt, ahogyan reagáltok egy olyan rászorulóra, aki éppen előttetek áll.


Mindannyian megteszitek, amit tudtok, hogy a világot jobb hellyé tegyétek, és ez a hatás az egész bolygón érezhető. Nos, ez a növekedés valóban több képességhez ad hozzáférést. Amikor megmutatjátok, hogy a képességekkel jót fogtok tenni, megnyíltok arra, hogy több aktiválást és fejlesztést kapjatok. A jótett cselekedete az, ami megnyitja számotokra a lehetőséget; ez nem egy jutalmazási rendszer. Természetesen mindig dönthetsz úgy, hogy öncélúan használod a képességeidet, ha már rendelkezel velük, de ez elzár téged. Ez kiragad az áramlásból. Tehát a szándék a legfontosabb. A szándék segít a tudatosság pozitív módon való növekedésében, és minden jó szándékotok, amit felébredt kollektívaként megtehettek, valami óriási dologhoz adódik össze, valami olyasmihez, ami messze túlmutat a megtett cselekedeteken.


Mindannyian nagyon büszkék lehettek magatokra, amiért úgy döntöttetek, hogy ebben az életben a tudatosság evolúciós mozgalmának részesei lesztek a Földön. Figyelemre méltó, amit tesztek, amire képesek vagytok, és amit a jövőben tenni fogtok, hogy felemeljétek az emberiség tudatosságát, és olyan változást hozzatok létre, ami az egész multiverzumot áthatja. Minden kis szándék, gondolat, szó és cselekedet számít. Tehát adjatok magatoknak egy kis bizalmat, és lazítsatok egy nagyobb küldetésen, egy olyan küldetésen, amely milliókat, ha nem milliárdokat fog érinteni, mert már a közepén vagytok, és csodálatosan jól csináljátok.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page