top of page
Keresés

Eléggé ébren vagy ahhoz, hogy találkozz arkangyalokkal és felemelkedett mesterekkel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Elég híresek vagyunk az egész galaxisban a spiritualitásunkról itt az Arkturiai csillagrendszerben. Nagyon sok különböző folyamaton, tanításon, gyakorlaton, meditáción és különböző módokon mentünk keresztül, hogy megismerjük magunkat, mint fizikai testben lévő Forrásenergia Lények, és lényegében ez az, amiért ti is mindannyian itt vagytok, hogy felfedezzétek. Azért vagytok ott, hogy felfedezzétek, hogyan legyetek Forrásenergia egy fizikai testben, hogyan képviseljétek a Forrást a fizikai testben. Azért vagytok ott, hogy megismerjétek magatokat, mint isteneket a testben.


És az utazás, amit ehhez a megismeréshez megtettetek, sokkal hosszabb volt, mint azok az utazások, amiket az arkturiaiak tettek a történelem során. Amikor megtestesültünk, magasabb rezgésszámú állapotban érkeztünk a fizikai testünkbe. Ezzel nem dicsekszünk. Ez egy választás volt, és ez egy olyan választás volt, amit a Földön szinte mindenki meghozott a csillagrendszerünkben töltött korábbi életeiben. Mindent megteszünk, hogy segítsük az emberiséget, még akkor is, ha a ti tapasztalatotok sokkal, de sokkal másabb volt és az is marad az arkturiai tapasztalatoknál.


De szükségetek van egy stabil erőre. Szükségetek van olyan lényekre, akik megtartják ezt a magasabb rezgési frekvenciát, hogy fel tudjunk hívni benneteket magunkhoz. Mi és a hozzánk hasonlók szerte a galaxisban és az egész univerzumban mindig felhúzzuk az emberiséget a szándékunkkal, a szeretetünkkel és az együttérzésünkkel, és ezt továbbra is így fogjuk tenni, mert annyira szeretünk és tisztelünk benneteket. Annyira szeretnénk, hogy az emberiség minél nagyobb örömmel és könnyedséggel boldoguljon. És ti most egy olyan időszakban éltek, amikor az öröm és a könnyedség nehezen elérhető.


Ezért arra kérünk benneteket, hogy még inkább támaszkodjatok ránk. Támaszkodjatok jobban az arkangyalokra. Támaszkodjatok jobban a felemelkedett mesterekre. Adjátok át magatokat a meghívásainknak, hogy magasabb rezgésszámú állapotban legyetek, és ott fogjátok találni magatokat. Már olyan messzire jutottatok, és mi, akik a magasabb birodalmakban vagyunk, készen állunk arra, hogy megadjuk nektek azt az utolsó kis lökést, hogy az ötödik dimenzióba katapultálhassátok magatokat, és hogy elkezdhessetek jobb életet élni ott a negyedik dimenzióban.


Elég éberek vagytok ahhoz, hogy befogadjátok, amit mi a magasabb birodalmakban felajánlunk. Elég éberek vagytok ahhoz, hogy felemelkedjetek és találkozzatok velünk abban a gyönyörű térben, amit együtt tudunk létrehozni, egy új ötödik dimenziót, egy új módját annak, hogy megismerjétek magatokat, mint fizikai testben lévő Forrásenergia Lényeket. És amikor eljuttok oda, miután olyan messze voltatok ettől a tudástól, amikor eljuttok oda, miután annyira elkülönültnek éreztétek magatokat a Forrástól, ez egy hatalmas utazás.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page