top of page
Keresés

Eléggé ébren vagy ahhoz, hogy találkozz arkangyalokkal és felemelkedett mesterekkel

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem! Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.

Elég híresek vagyunk az egész galaxisban a spiritualitásunkról itt az Arkturiai csillagrendszerben. Nagyon sok különböző folyamaton, tanításon, gyakorlaton, meditáción és különböző módokon mentünk keresztül, hogy megismerjük magunkat, mint fizikai testben lévő Forrásenergia Lények, és lényegében ez az, amiért ti is mindannyian itt vagytok, hogy felfedezzétek. Azért vagytok ott, hogy felfedezzétek, hogyan legyetek Forrásenergia egy fizikai testben, hogyan képviseljétek a Forrást a fizikai testben. Azért vagytok ott, hogy megismerjétek magatokat, mint isteneket a testben.


És az utazás, amit ehhez a megismeréshez megtettetek, sokkal hosszabb volt, mint azok az utazások, amiket az arkturiaiak tettek a történelem során. Amikor megtestesültünk, magasabb rezgésszámú állapotban érkeztünk a fizikai testünkbe. Ezzel nem dicsekszünk. Ez egy választás volt, és ez egy olyan választás volt, amit a Földön szinte mindenki meghozott a csillagrendszerünkben töltött korábbi életeiben. Mindent megteszünk, hogy segítsük az emberiséget, még akkor is, ha a ti tapasztalatotok sokkal, de sokkal másabb volt és az is marad az arkturiai tapasztalatoknál.


De szükségetek van egy stabil erőre. Szükségetek van olyan lényekre, akik megtartják ezt a magasabb rezgési frekvenciát, hogy fel tudjunk hívni benneteket magunkhoz. Mi és a hozzánk hasonlók szerte a galaxisban és az egész univerzumban mindig felhúzzuk az emberiséget a szándékunkkal, a szeretetünkkel és az együttérzésünkkel, és ezt továbbra is így fogjuk tenni, mert annyira szeretünk és tisztelünk benneteket. Annyira szeretnénk, hogy az emberiség minél nagyobb örömmel és