top of page
Keresés

Egyszerű lépések az ősi traumák megtisztításához

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Hatalmas tiszteletet érzünk mindannyiótok iránt, akik nagyon nagy kihívást jelentő életet választottatok magatoknak, mert tudjuk, hogy nem csak a saját élményeitekért teszitek. Tudjuk, hogy azok közületek, akik előlépnek és sokat vállalnak, az egész ősi vérvonalukért teszik ezt. Segítitek önmagatok előző életbeli változatait, és segítitek azokat a generációkat, akik a jövőben fognak a családotokba születni. Segítitek önmagatok párhuzamos aspektusait más idősíkokon, sőt más univerzumokban is. Az egész emberiségnek is segítetek azzal, hogy átmentek egy komoly kihívást jelentő élethelyzeten, vagy amit egyesek akár traumának is nevezhetnek, mert megmutatjátok másoknak, hogy van más út is.


Megmutatjátok mindenkinek, aki kapcsolatban áll veletek, hogy ők is képesek megbirkózni az élet kihívásaival, kegyelemmel, méltósággal, és úgy, hogy szeretet és öröm áramlik feléjük és rajtuk keresztül. Az élet traumáinak nem kell összetörniük senkit, és amit mostanában látunk a Földön, az az, hogy sokkal kevesebbeket törnek össze közületek azok a kihívások, amelyeket ti állítottatok magatok elé, mielőtt megtestesültetek volna.


Az első dolog, amit tenni akartok, amikor egy leküzdhetetlennek tűnő kihívással szembesültök, hogy elfogadjátok azt. A második dolog, amit tenni akartok, hogy felismeritek, hogy ti választottátok. A harmadik dolog, amit tenni akartok, hogy elismeritek az érzéseiteket, amelyeket ezzel kapcsolatban éreztek. A következő dolog, amit tenni akartok, hogy átérzitek ezeket az érzelmeket. És végül, miután megtisztítottátok ezeket az érzelmeket, sokkal másabb szemszögből fogjátok látni, hogy mi is történik valójában. Képesek lesztek arra, hogy úgy tekintsetek rá, mint egy ugródeszkára, egy lehetőségre, hogy spirituálisan még jobban fejlődjetek.


Az élet minden traumája, kihívása és tragédiája mindannyiótokat egy bizonyos irányba taszít. Néhányan közületek támogató csoportokat indítanak. Mások kötődést alakítanak ki azokkal, akik velük együtt mentek keresztül a körülményeken. Néhányan spirituálisan átalakító élményeket élnek át a trauma során, és amikor hallotok valakiről, aki nemcsak túlélte az egyik ilyen nagy kihívást jelentő élményt, hanem most is virágzik, inspirálódtok. Mindannyian arra vagytok hivatottak, hogy egymást inspiráljátok, és senki sem arra hivatott, hogy bárki mást sajnáljon ott a Földön. De az, hogy együttérzünk valakivel, különbözik attól, hogy sajnáljuk, és mindannyian arra vagytok hivatottak, hogy együtt érezzetek embertársaitokkal, akik keresztülmennek azon a szenvedésen, amin ők keresztülmennek.


És amikor teret tudtok tartani egy ilyen egyén számára, hogy megkapja, amit meg kell kapnia belőle, és végül gyarapodjon, akkor valóban szolgáljátok őt, és figyelhetitek és várhatjátok a pillanatát, amikor inspirálni fog titeket és mindenki mást, aki végül hallja a történetét. És így tisztítjátok meg az ősi traumát, és így segítetek mindenkinek, aki ebben az időben a Föld bolygón osztozik veletek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page