top of page
Keresés

Egyre gyorsabb manifesztáció az újonnan felébredettek által

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.Lelkesedéssel tölt el bennünket, hogy merre tartotok kollektívaként ott a Földön. Észrevettük, hogy ott a Földön milyen sok egyén ébredt fel mostanában, és éreztük a lelkesedésüket, az izgatottságukat, a buzgalmukat, hogy felfedezzék, kik is ők valójában, és mit tudnak teremteni. Az újonnan felébredteknek valójában előnyük van a teremtés terén, egy olyan előny, amivel azok, akik már egy ideje ébren vannak, nem rendelkeztek. Ők egy olyan időszakban jutnak erre a felismerésre, amikor mindannyiótokon gyorsabban mozgó energiák vannak.


Most lehetséges az egyre gyorsabb manifesztáció, és előnyükre válik, hogy korábban soha nem próbáltak meg manifesztálni valamit, ami nem sikerült. Azok közületek, akik már egy ideje ébren vannak, próbálkoztak már manifesztációval, és elég sokszor nem jártak sikerrel, így sokan feladták, vagy legalábbis elkezdtek sokkal kisebbet álmodni a manifesztációval kapcsolatos korábbi kudarcaik eredményeként. Ezért azoknak közületek, akik már jó ideje ébren vannak, valójában sokat kell tanulniuk azoktól, akik csak most ébredtek fel. Látni fogjátok őket a gyors úton, és észre fogjátok venni, hogy milyen könnyűnek tűnnek, mert nem fáradtak el, mert nem köti le őket sok nehéz energia, mint néhányatokat, akik már régebb óta ébren vannak.


Ez rendben van, és ez érthető, de itt az ideje, hogy ledobjátok magatokról azokat a béklyókat, amelyeket magatokra kényszerítettetek, és felismerjétek, hogy egy teljesen új korszakban éltek. Feltérképezetlen vizeken úsztok, és több energetikai támogatás áll rendelkezésetekre ahhoz, amit teremteni akartok, mint valaha is volt a Föld bolygón az emberi történelem során. Készüljetek fel arra, hogy tovább menjetek, hogy gyorsabban manifesztáljatok, és hogy azokká a mesterekké váljatok, akik mindig is akartatok lenni, még akkor is, ha sokan közületek bizonyos mértékig feladtátok.


Néhányan csak arra várnak, hogy az eltolódás befejeződjön, hogy azonnal és folyamatosan manifesztáljanak, de azok közületek, akik érzik az energiákat maguk körül, tudják, hogy ez egy gyönyörű időszak ahhoz, hogy teremtési módban legyetek. Ez egy csodálatos időszak arra, hogy a szíveteket, az elméteket és a szemeteket a közmondásos díjra szegezzétek. A tudatosság olyan evolúciójának közepén álltok most, ami példátlan, és szeretnénk, ha közületek, akik régi lelkek vagytok, többen kapnátok többet abból, amire vágytok.


Azoknak közületek, akik már jó párszor végigjárták az utat, szükségük van arra a lelkesítő injekcióra, amit az újonnan felébredtek hoznak most a buliba. Hagyjátok, hogy megmutassák nektek, mi lehetséges; hagyjátok, hogy meglepjenek benneteket. És irányítsátok őket, amikor szükségük van rá, amikor kérik, de próbáljátok meg elkerülni, hogy lebeszéljétek őket arról, hogy túl nagyot álmodjanak, mert ha ezt teszitek, bebizonyítják, hogy tévedtek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük, hogy kapcsolatba léphettünk veletek".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page