top of page
Keresés

Egyetlen földönkívüli lény, aki egyesíti az emberi fajt

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésében

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Több földönkívüli lénycsoporttal is kapcsolatban állunk, és megbeszéltük velük, hogy mi lehet a szerepük potenciálisan az emberiség egyesítésében. Természetesen, ha mindannyian tudjátok, hogy egy faj, az emberi faj részei vagytok, akkor annál nagyobb a valószínűsége annak, hogy egy fajként fogtok egyesülni. Ha tudjátok, hogy más fajok is vannak odakint az égboltotokon és az egész galaxisban, az nagyban hozzájárulhat ahhoz, hogy az emberek belássák, hogy ugyanúgy különböznek egymástól, mint egy földönkívüli fajtól.


Azok a lények, akik a naprendszereteken kívül születtek és éltek, és egészen a Földig jönnek, hogy megismertessék magukat, minden bizonnyal hatással lennének arra, hogy hogyan éreztek egymás iránt, mint emberi lények, akiknek közös élményük van ott a Földön. Fontos, hogy mindannyian felismerjétek, hogy több közös van bennetek, mint gondolnátok, és az, hogy biztosan tudjátok, hogy a földönkívüliek léteznek, segíthet félretenni a politikai nézeteltéréseiteket, valamint a vírusról, az álarcok viseléséről és a védőoltások szedéséről alkotott eltérő nézeteket.


És így tanácskozunk egymás között. Nem hisszük, hogy az emberek többségét megdöbbentené, ha kétséget kizáróan tudnák, hogy a földönkívüliek léteznek, és sokak számára bármi, amit látnának, ami kívül esik a hitrendszerükön, átverésnek minősülne; szóval ez van. Úgy érezzük, hogy az emberiség készen áll egy végleges pillanatra. Nem látjuk úgy, hogy jelenleg készen állnátok egy tömeges űrhajó leszállásra, de úgy látjuk, hogy akár egyetlen földönkívüli lénnyel való tapasztalat hatása hatalmas lenne most az emberi kollektíva egyesítésében.


Igazán csak arra van szükségetek, hogy most elterelje a figyelmeteket arról, hogy mennyire megosztottnak érzitek magatokat, hogy túllépjetek ezeken az eltérő nézőpontokon. És még ha az embereknek csak egy csekély többsége is egyetértene abban, hogy a földönkívüli lény valóságos, az is elég lenne ahhoz, hogy mindannyiótokat összehozzon. Természetesen tovább fogunk játszani ezzel az ötlettel azokkal a csoportokkal, akikkel eddig beszéltünk, amíg mindannyian meg nem tudunk állapodni abban, hogy mi a legjobb az emberiség számára ebben az időszakban. Addig is, továbbra is figyeljétek az egeteket, hogy több UFO-tevékenységet észleljetek, és továbbra is teremtsetek magatoknak egy olyan valóságot, ahol a saját személyes földönkívüli kapcsolatfelvétel elkerülhetetlen, és ez olyasvalami, ami előbb-utóbb meg fog történni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."