top of page
Keresés

Egy végzetes hiba az emberek között

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton közvetítésével

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Mindannyiótok számára elérhetőek vagyunk minden nap minden pillanatában, ahogyan a vezetőitek is. Ahogyan a Forrás, a Felettes lelketek és a felsőbb énetek, az összes arkangyal, az összes felemelkedett mester, a galaxis és az univerzum más részein létező lélekcsaládotok is. Ők mindannyian szintén a rendelkezésedre állnak. És ott van a bolygótok, a többi bolygó a rendszeretekben, a napotok, a természet, a fák, a virágok és az állatok. Szeretettel vagytok körülvéve. Támogatás vesz körül benneteket.


De sokan közületek ezt a szeretetet és támogatást olyan helyeken keresitek, ahol nincs. Olyan emberekben keresitek, akik maguk sosem kapták meg, akik valamikor tizen- vagy húszéves korukban valamilyen függőség felé fordultak, és akiknek sosem volt lehetőségük arra, hogy elmenjenek egy terapeutához, vagy valakihez, aki segíthetne nekik abban, hogy szeressék magukat. Ez egy végzetes hiba az emberek között. Amikor szeretetet és támogatást kerestek azokban, akik nem tudnak ilyet adni, akkor katasztrofális helyzetbe hozzátok magatokat.


Ezért azt javasoljuk, hogy ne kérjetek meg senkit, hogy legyen ez számotokra, amikor ő maga is elég nehezen tudja ezt megtenni saját magának. Ehelyett érezzétek meg azt a sok szeretetet és támogatást, ami körülöttetek van nem emberi formában, töltsétek fel magatokat vele, és menjetek és osszátok szét.