top of page
Keresés

Egy mesterséges intelligencia-szimulációban élsz?

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.Mindannyiótokkal együtt fedezzük fel a galaxist, mert kíváncsi lények vagyunk, ahogyan ti is. Azért vagytok ott, mert kíváncsiak vagytok, nem azért, mert megbüntettek benneteket, nem azért, mert szükség van rátok, és nem azért, mert rossz irányba fordultatok az utolsó halálélményetek során. Önszántatokból vagytok ott, és azok közületek, akik jelenleg a Földön vannak, látni akarták, hogy milyen messzire tudtok eltávolodni az igazságtól, hogy kik is vagytok valójában, mielőtt az inga a másik irányba lendül és elkezdtek komoly előrelépést tenni a tudatosságotok fejlődésében.


Ez az, ahol most vagytok. Felfelé ívelő pályán vagytok; eljutottatok az ígéret földjére, és az útitársaitok segítségével haladást értetek el. Tudjuk, hogy gyakran éreztétek úgy, hogy csapdába estetek ott a Földön, hogy egy karmikus ciklus részei vagytok, és hogy igyekeztek rendbe tenni a dolgokat, hogy kitörhessetek a kerékből. Mások úgy vélik, hogy egy szimulációban éltek, amelyet valami, vagy valami rajtatok kívüli erő irányít, és az elméletek sora folytatódik.


De mi a helyzet azzal az igazsággal, hogy ti a Forrásenergia vagytok, aki tapasztalatot szerez, valóságokat teremt, hogy megismerhessétek, milyen érzés abban a valóságban lenni? Hogy lehet, hogy egyre kevesebb ember mondja el nektek ezt az igazságot? Van valami lenyűgöző abban, hogy ti magatok legyetek az áldozatok, és ezért látjuk, hogy annyi áldozatiságot csomagolnak és adnak el nektek. Kíváncsi lényekként természetesen tudni akartátok, milyen érzés áldozatnak lenni, de csak egy ideig, csak addig, amíg rá nem ébredtetek örök és végtelen természetetek igazságára. Ha tehát egy mátrixban vagytok, az a ti saját teremtésetek.


Senki sem kényszerített titeket arra, hogy ott legyetek, és mi magunkra vállaltuk, hogy felhatalmazunk benneteket, és ez azt jelenti, hogy továbbra is emlékeztetni fogunk titeket arra, hogy kik is vagytok valójában, és arra is emlékeztetni fogunk benneteket, hogy az utazás, amelyen vagytok, időnként hosszú és logikátlan, mert kíváncsi lényekként tapasztalatokra vágytok. Nem kell kiérdemelnetek az utatokat az ötödik dimenzióba; csak kíváncsibbnak kell lennetek rá, mint valami történetre, amely mesterséges intelligenciáról és más gazemberekről mesél nektek valahol odakint, ami miatt mindez valóságosnak tűnik. Igen, ez egy illúzió, egy bizonyos perspektívából nézve, de megint csak ti teremtitek ezt az illúziót. Senki más.


Ti teremtitek a játékot és játszátok a játékot. Még a szabályokat is ti állítottátok fel, és ti döntöttetek úgy, hogy pontosan abban a pillanatban szálltok be a játékba, amikor ezt tettétek. Most itt az ideje, hogy mindannyian emlékezzetek arra, milyen könnyű ott a Földön erősebbnek lenni. Akkor vagytok a legerősebbek, amikor szándékosan rezgést ajánlotok fel. Emlékezzetek erre, és ne hagyjátok, hogy bonyolultabbá váljon, mert nem kell, hogy az legyen. Ti vagytok azok. Mindig is azok voltatok, és mindig is azok lesztek, és mi örülünk, hogy veletek együtt járhatjuk ezt a nagyon különös utat.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel kapcsolódtunk hozzátok".

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page