top of page
Keresés

Egy jó készség, amivel érdemes rendelkezned, amikor a földönkívüliekkel kapcsolódsz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Mindig keressük a partnerségeket, az együttműködéseket, mert megértjük, hogy mi is sokkal erősebbek vagyunk, ha egyesültök a galaxis más kollektíváival. Még a magasabb dimenziós síkokon lévő kollektívákkal is igyekszünk társulni, és részben azért tesszük ezt, mert a kapcsolódás jó móka. Az együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy többet tapasztaljunk. Üdvözöljük a különböző nézőpontokat, különböző energiákat és különböző rezgéseket, és azt javasoljuk, hogy mindannyian ugyanígy közelítsétek meg a sokszínűséget, ami ott van a Földön.


Ne csak a földönkívüliekkel és nem fizikai kollektívákkal való kapcsolódási lehetőségeket keressétek. Ne csak az arkangyalokkal, felemelkedett mesterekkel és más nem-fizikai kollektívákkal való együttműködést keressétek, amelyekre tudatosodtok. Keressétek a társulást embertársaitokkal. Végül is a számokban rejlik az erő, és néha valóban szükségetek van arra, hogy valamit egészen más szemszögből lássatok, mint eddig.


Most, hogy ezt elmondtuk, azt is javasoljuk, hogy figyeljetek arra, hogyan érzitek magatokat, amikor egy másik emberrel vagy embercsoporttal kapcsolódtok, és mindenképpen szeretnénk, ha észrevennétek, hogyan érzitek magatokat, amikor valaki más nézőpontját veszitek át és próbáljátok ki. Valami, amit olvastok vagy hallotok, lehet, hogy a logikus elméteknek tetszik. Lehet, hogy sok értelme van a számotokra. De ha a megérzéseitek azt súgják, hogy távolodjatok el ettől az információtól, ettől a perspektívától, akkor mindenképpen tegyétek félre, és utána menjetek és dolgozzátok fel, hogy visszatérhessetek ahhoz a tisztasághoz, ami általában bennetek van.


Törekedhettek arra, hogy együttműködjetek, hogy összejöjjetek másokkal, és továbbra is használhatjátok a belső vezetéseteket, hogy megmondja nektek, hogy ez a személy vagy ez a csoport megfelelő-e számotokra, hogy vibrációsan megfelel-e nektek. Ez egy jó képesség, ha rendelkeztek ezzel, amikor több földönkívüli kapcsolatfelvétel küszöbén álltok, ami most is így van. Szeretnétek megfeszíteni ezt az izmot, azt az izmot, amelyik megmondja nektek, hogy mikor mozogtok valami felé, amit akartok, vagy valami felé, amit nem akartok.


És ismétlem, néha meg kell vétózni a nagyon is logikus elmét, amely azt mondja, hogy ennek a személynek megvan az összes minősítése, megírta az összes könyvet. Vagy az elmétek azt mondhatja nektek, hogy ez a szervezet már régóta létezik, és sok jót tett, de a megérzésetek nem hazudik. És még ha az óvatosság oldalára is tévedtek, akkor mi van? Kit érdekel?


Azt mondjuk nektek, hogy egyedülálló lehetőségetek van arra, hogy együttműködjetek és együtt alkossatok más emberekkel, és azt is mondjuk nektek, hogy továbbra is a belső vezetésetekre kell hagyatkoznotok, hogy megmondja nektek, mely emberek és mely csoportok a megfelelőek számotokra. Természetesen semmi rossz nincs abban, ha a tanulás a gyakorlatban történik. Tehát még ha a megérzésetekkel szembe is mentek, és belekeveredtek valamibe, képesek lesztek kiszállni, és akkor emlékezni fogtok arra az érzésre a zsigereitekben, ami azt súgta nektek, hogy ez nem a megfelelő csoport, amivel együtt kell működnötök.


A kilencedik dimenzióban nem kell emiatt aggódnunk. Itt nincsenek rejtett szándékok. Érezzük az összes kollektíva őszinteségét, akikkel kapcsolatba kerülünk, és az érzékelés képessége nagyon jól be van hangolva. Nekünk csak ez a magasan hangolt érzékenység áll rendelkezésünkre, és azt szeretnénk, ha használnátok a ti érzékenységeteket, hogy találkozzatok azokkal, akik ébren vannak, akik szolgálni akarnak, és akik segíthetnek nektek megteremteni azt a világot, amelyben most élni szeretnétek. Ezt megtehetitek. Megvan bennetek ez az érzékenység. Megvan a belső vezetésetek.


És ahogy mondtuk, még egy-egy tévedés itt vagy ott sem lesz végzetes hiba. Ez egy tanulási tapasztalat lesz. Azt akarjuk, hogy mindannyian keressétek azokat a partnerségeket, amelyekről tudjátok, hogy titeket és az emberiséget szolgálják, mert az emberiségnek több látnokra van szüksége, több olyan egyénre, akik közösséget keresnek és más perspektívákat keresnek, hogy a Föld nevű bolygón az életről egy sokkal átfogóbb tapasztalatot szerezzenek.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel teremtettünk kapcsolatot veletek."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page