top of page
Keresés

Egy jó készség, amivel érdemes rendelkezned, amikor a földönkívüliekkel kapcsolódsz

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve

"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.

Mindig keressük a partnerségeket, az együttműködéseket, mert megértjük, hogy mi is sokkal erősebbek vagyunk, ha egyesültök a galaxis más kollektíváival. Még a magasabb dimenziós síkokon lévő kollektívákkal is igyekszünk társulni, és részben azért tesszük ezt, mert a kapcsolódás jó móka. Az együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy többet tapasztaljunk. Üdvözöljük a különböző nézőpontokat, különböző energiákat és különböző rezgéseket, és azt javasoljuk, hogy mindannyian ugyanígy közelítsétek meg a sokszínűséget, ami ott van a Földön.


Ne csak a földönkívüliekkel és nem fizikai kollektívákkal való kapcsolódási lehetőségeket keressétek. Ne csak az arkangyalokkal, felemelkedett mesterekkel és más nem-fizikai kollektívákkal való együttműködést keressétek, amelyekre tudatosodtok. Keressétek a társulást embertársaitokkal. Végül is a számokban rejlik az erő, és néha valóban szükségetek van arra, hogy valamit egészen más szemszögből lássatok, mint eddig.


Most, hogy ezt elmondtuk, azt is javasoljuk, hogy figyeljetek arra, hogyan érzitek magatokat, amikor egy másik emberrel vagy embercsoporttal kapcsolódtok, és mindenképpen szeretnénk, ha észrevennétek, hogyan érzitek magatokat, amikor valaki más nézőpontját veszitek át és próbáljátok ki. Valami, amit olvastok vagy hallotok, lehet, hogy a logikus elméteknek tetszik. Lehet, hogy sok értelme van a számotokra. De ha a megérzéseitek azt súgják, hogy