top of page
Keresés

Egy igazi változást hozó az emberiség számára

∞A 9D Arkturiánus Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Elkezdtük megvizsgálni a különböző stratégiákat, amelyeket látunk, hogy mindannyian alkalmaznak, hogy magasabb rezgésszámú állapotba hozzák magukat. A rezgésszintetek emelésére tett valódi kísérleteitekről beszélünk, nem pedig a drogok, az alkohol, a szex vagy más olyan módszerek használatáról, amelyekkel magasabb rezgésszintre tudjátok hozni magatokat, valami külső dologtól függően. Minket azok a folyamatok érdekelnek, amelyeket akkor alkalmazol, amikor egyedül ülsz otthon, egyedül, és magasabb rezgésszintű állapotba kell jutnod.


Tudjuk, hogy mindannyian felismeritek annak fontosságát, hogy magasabb rezgésszámú állapotban legyetek, mert felismeritek, hogy a valóságotokat azzal a rezgéssel teremtitek meg, amit felkínáltok. Ezért nagyon kíváncsiak lettünk arra, hogy azok, akik szándékos teremtők, hogyan jutnak el ebbe a magasabb rezgésszámú állapotba. És azt is szeretnénk elmondani, hogy semmi rossz nincs abban, ha teszel valamit azért, hogy magasabb rezgésszámú állapotba kerülj, de nem mindig van hozzáférésed ahhoz a dologhoz, amire támaszkodsz, hogy eljuss oda.


És ezért különösen érdekel bennünket, hogy mit teszel a rezgésszinted emelésére, amikor nem férsz hozzá a szokásos trükkjeidhez. Azt vettük észre, hogy egyre többen ismeritek fel a légzés erejét, amivel nem csak tisztítani tudtok valamit, amit nem akartok érezni, hanem arra is, hogy hozzáférjetek valamihez, amit érezni akartok. A tudatos és szándékos légzés az egész emberiség számára megváltoztatja a játékot, és egyre többen ébredtek rá erre az igazságra. Nagyon intuitív számotokra, hogy mély levegőt vegyetek, hogy sóhajtozzatok