top of page
Keresés

Egy igazi változást hozó az emberiség számára

∞A 9D Arkturiánus Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örülünk, hogy kapcsolatba léphetünk mindannyiótokkal.


Elkezdtük megvizsgálni a különböző stratégiákat, amelyeket látunk, hogy mindannyian alkalmaznak, hogy magasabb rezgésszámú állapotba hozzák magukat. A rezgésszintetek emelésére tett valódi kísérleteitekről beszélünk, nem pedig a drogok, az alkohol, a szex vagy más olyan módszerek használatáról, amelyekkel magasabb rezgésszintre tudjátok hozni magatokat, valami külső dologtól függően. Minket azok a folyamatok érdekelnek, amelyeket akkor alkalmazol, amikor egyedül ülsz otthon, egyedül, és magasabb rezgésszintű állapotba kell jutnod.


Tudjuk, hogy mindannyian felismeritek annak fontosságát, hogy magasabb rezgésszámú állapotban legyetek, mert felismeritek, hogy a valóságotokat azzal a rezgéssel teremtitek meg, amit felkínáltok. Ezért nagyon kíváncsiak lettünk arra, hogy azok, akik szándékos teremtők, hogyan jutnak el ebbe a magasabb rezgésszámú állapotba. És azt is szeretnénk elmondani, hogy semmi rossz nincs abban, ha teszel valamit azért, hogy magasabb rezgésszámú állapotba kerülj, de nem mindig van hozzáférésed ahhoz a dologhoz, amire támaszkodsz, hogy eljuss oda.


És ezért különösen érdekel bennünket, hogy mit teszel a rezgésszinted emelésére, amikor nem férsz hozzá a szokásos trükkjeidhez. Azt vettük észre, hogy egyre többen ismeritek fel a légzés erejét, amivel nem csak tisztítani tudtok valamit, amit nem akartok érezni, hanem arra is, hogy hozzáférjetek valamihez, amit érezni akartok. A tudatos és szándékos légzés az egész emberiség számára megváltoztatja a játékot, és egyre többen ébredtek rá erre az igazságra. Nagyon intuitív számotokra, hogy mély levegőt vegyetek, hogy sóhajtozzatok, és az is előfordul, hogy amikor valamilyen traumát éltek át, abbahagyjátok a légzést.


Most azt szeretnénk ezzel kapcsolatban mondani, hogy tudjuk, hogy még tovább tudtok menni a légzéssel, a tudatos légzéssel. Tudjuk, hogy az extázist semmi mással nem érhetitek el, mint azzal, amit önkéntelenül egész nap és egész éjjel csináltok. Most nem fogjuk megmondani nektek, hogyan lélegezzetek tudatosan, mert azt szeretnénk, ha felismernétek, hogy megvan a képességetek, hogy magatok határozzátok meg, hogy egy adott pillanatban vagy egy adott helyzetben melyik típusú tudatos légzés fog nektek a legjobban működni.


Ezért arra kérünk, hogy játsszatok többet a légzésetekkel. Használjátok arra, hogy összpontosítsatok. Használjátok arra, hogy figyelmesebbek legyetek. Az odafigyelés az a művészet, amikor arra figyelsz, hogy mit csinálsz az adott pillanatban, és szinte mindig lélegzel. Tehát ahogyan lélegzel és tudatosan és szándékosan csinálsz valamit, sokkal többet adsz a tudatosságodból ahhoz a tevékenységhez.


Azt is tudjuk, hogy tudjátok, milyen nagy szerepet játszik a légzés a meditációban, de a meditáció általában arról szól, hogy elérjük a semlegesség állapotát. Arról szól, hogy elengedjünk valamit. Tudjuk, hogy a tudatos légzéssel való játékkal elérhetitek az extázis állapotát, és ez olyasmi, amire meghívunk benneteket, hogy legalább naponta egyszer tegyétek meg. Mutassátok be magatoknak, hogy milyen erősek vagytok, és milyen egyszerű lehet eljutni oda, ahová szeretnétek. Semmi sem egyszerűbb a légzésnél, és semmi sem erőteljesebb, mint tudatosan csinálni.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és élveztük a veletek való kapcsolatot."

0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentários


Ezt a blogot az Igazság és a Fény népszerűsítésének szentelem ebben az erőteljes evolúciós időszakban. A legújabb csatornázott üzeneteket fordítom le angol nyelvről, a világ legtisztább csatornáitól.

 

Az emberiség olyan életeken keresztül utazott, amelyekben hamis elképzeléseket, hiedelmeket és félelmeket fogadott el vakon igazságként, és tudatlanságunkban átadtuk a hatalmunkat.

Az arkturiaiak, a plejádiak, és sok magasan fejlett, más galaxisokból származó lények csoportjai a szeretet és útmutatás üzeneteit kívánják átadni, és segíteni a földi embereknek, hogy elengedjék a hamis félelmeket, amelyek az emberiség által oly sokáig elfogadásra kerültek.   Készen állnak arra, hogy spirituális és technikai segítséget nyújtsanak, amikor és ha szükséges.  A szabad akarat nem engedi meg nekik, hogy közbelépjenek, hacsak nem kérik őket.

Itt az ideje, hogy elfogadjuk az igazságot, hogy kik vagyunk és miért vagyunk itt. A válaszok most a Fény többszörös Forrásaiból áradnak.   A nagy energia és változás eseményei 2012-ben kezdtek megnyilvánulni és folytatódni fognak. Létfontosságú, hogy az emberiség tájékozódjon, és így felkészüljön a változásokra.  

Egyáltalán nincs szükség félelemre. Számunkra és Gaia számára; ez egy vizsga.

Kryon a közvetítések hitelességéről

bottom of page