top of page
Keresés

Egy folyamat a magasabb dimenziós energiák fogadására

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Különböző módokat kutattunk, hogy az emberiségnek hozzáférést biztosítsunk a magasabb dimenziós energiákhoz, és észrevettük, hogy meditációval, relaxációval és a boldogságotok követésével elég könnyen rácsatlakozhattok ezekre az energiákra. Azt is észrevettük, hogy a sok víz ivása, a pihenés és a földelés szintén nagyon hatékony technikák. Amit most szeretnénk megosztani veletek, az egy másik módszer, egy másik taktika, amit alkalmazhattok, hogy befogadhassátok mindazt, amit tőlünk és sok más magasabb dimenziós lénytől kaptok.


Arról beszélünk, hogy olyan állapotba hozzátok magatokat, ahol teljesen jelen vagytok, ugyanakkor elismeritek, hogy mennyi minden voltatok már, és mennyi minden lesztek a jövőben. Ez látszólag paradoxonnak tűnik, és eléggé összezavarja az elméteket ahhoz, hogy még jobban megnyíljatok annak az igazságnak, aki vagytok. Sokszor voltál már magasabb dimenziós lény.


Ismét magasabb dimenziós lény leszel. Folyamatban vagy, hogy a magasabb dimenziós lénnyé válj, akit a magasabb énedként ismernek. És mégis, ha túlságosan arra koncentrálsz, hogy hol voltál vagy hová tartasz, ané