• Fehér Katalin

Egy folyamat a magasabb dimenziós energiák fogadására

∞A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve


"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


Különböző módokat kutattunk, hogy az emberiségnek hozzáférést biztosítsunk a magasabb dimenziós energiákhoz, és észrevettük, hogy meditációval, relaxációval és a boldogságotok követésével elég könnyen rácsatlakozhattok ezekre az energiákra. Azt is észrevettük, hogy a sok víz ivása, a pihenés és a földelés szintén nagyon hatékony technikák. Amit most szeretnénk megosztani veletek, az egy másik módszer, egy másik taktika, amit alkalmazhattok, hogy befogadhassátok mindazt, amit tőlünk és sok más magasabb dimenziós lénytől kaptok.


Arról beszélünk, hogy olyan állapotba hozzátok magatokat, ahol teljesen jelen vagytok, ugyanakkor elismeritek, hogy mennyi minden voltatok már, és mennyi minden lesztek a jövőben. Ez látszólag paradoxonnak tűnik, és eléggé összezavarja az elméteket ahhoz, hogy még jobban megnyíljatok annak az igazságnak, aki vagytok. Sokszor voltál már magasabb dimenziós lény.


Ismét magasabb dimenziós lény leszel. Folyamatban vagy, hogy a magasabb dimenziós lénnyé válj, akit a magasabb énedként ismernek. És mégis, ha túlságosan arra koncentrálsz, hogy hol voltál vagy hová tartasz, anélkül, hogy a teljes jelenlét aktusát is belevennéd, akkor lemaradsz arról a megnyílásról, ami akkor jön létre, amikor elismered, hogy ki vagy már most is.


Az, hogy hol vagytok most, azért jelentős, mert már negyedik dimenziós lényekké váltatok ebben az életben, és mert ébren vagytok. Most még mindig megvan az a végső bukkanó, amin át kell jutnotok, és át is fogtok, de most itt vagytok. És ha nagyon jelen vagytok a pillanatban, miközben megtartjátok annak elismerését, hogy kik voltatok és kik lesztek, az teljesen meg fog nyitni benneteket annak az igazságnak, hogy kik is vagytok valójában.


Forrásként nem gondoltok magatokra elkülönültként, vagy akár individuáltként. Ti vagytok minden, ami van, és mint minden, ami van, természetesen hozzáféréssel rendelkeztek az összes magasabb frekvenciájú energiához. Még csak nem is tekintik magasabb frekvenciájú energiáknak, mint a Forrás-Énedet. Ez a gyakorlat segít neked abban, hogy új tudatossági szinteket érj el. Érezhetitek, ahogy ezek a magasabb frekvenciájú energiák átfodrozódnak a fizikai testeteken, és ez az örömteli érzés már önmagában is jutalom lesz, de lesz még más is.


Ahogy magatokhoz ölelitek a befogadást, és aktiváljátok magatokban az egységtudatot, a világ nem csak a ti osztrigátok lesz. Eggyé váltok a világgal, mindenkivel és mindennel. Minden rezgés a részetekké válik, és bármihez hozzáférhettek, amit csak akartok, amikor csak akartok. Gyakoroljátok ezt a kis meditációt minden nap néhány percig. Próbáljátok ki, meddig tudjátok egyszerre tartani ezt a tudást és ezt a jelenlétet, és ígérjük, az életetek sokkal könnyebb lesz.


Mi vagyunk az Arkturiai Tanács, és örömmel csatlakoztunk hozzátok."