top of page
Keresés

Egy erőteljes energiarendszer és további tömeges ébredések

A 9D Arkturiai Tanács, Daniel Scranton által közvetítve"Üdvözletem. Mi vagyunk az Arkturiai Tanács. Örömmel kapcsolódunk mindannyiótokhoz.


A tűzzel játszunk minden alkalommal, amikor valamelyikőtökkel kapcsolatba lépünk, és minden alkalommal, amikor energiákat küldünk, hogy megpróbáljunk a szolgálatotokra állni. Azért mondjuk, hogy a tűzzel játszunk, mert nagyon pontosnak kell lennünk, hogy ne adjunk nektek túl sokat vagy túl keveset, és ne okozzunk több kárt, mint hasznot. Ez az a kihívás, amivel szembe kell néznünk. Megvan bennünk a vágy, hogy segítsünk, és megvan bennünk a kihívás, hogy nem tudjuk pontosan, mi az, ami segíteni fog, és mi az, ami árthat. Ezért megértjük, hogy min mentek keresztül ott a Földön, amikor küldetéseteknek tekintitek, hogy szolgáljatok, de aztán időnként úgy érzitek, hogy elmaradtok ettől a céltól.


Azt is tudjuk, hogy a cél el nem érése pontosan az lehet, amire szükséged van ahhoz, hogy spirituálisan növekedj. Mi azáltal növekszünk spirituálisan, hogy az emberiség folyamatosan kihívást jelent számunkra, ti pedig azáltal növekszetek spirituálisan, hogy folyamatosan kihívást jelentetek magatoknak, hogy jobban teljesítsetek, hogy jobbak legyetek, és hogy nagyobb hatást gyakoroljatok arra a kollektívára, amelyet szolgálnotok kell. Mindannyian egyedi vágyakkal rendelkeztek, és ez jó dolog. Vannak, akiket jobban érdekel az állatvilág segítése. Vannak, akiket jobban érdekel a Földanya és az Anyatermészet segítése. Van, akit jobban érdekel a hátrányos helyzetű gyermekek segítése, és van, aki inkább a felnőttekkel szeretne foglalkozni.


És mindezekkel a különböző vágyakkal kiegyenlítitek egymást. Mindannyian egyedi kihívásokkal szembesültök, amikor a népességet próbáljátok szolgálni, és mi figyelünk titeket, és tanulunk tőletek, mert ott vagytok a frontvonalon. Szeretnénk, ha megértenétek, hogy mi rajtatok keresztül dolgozunk. Ez az egész az együttműködésről szól. Az egész a csapatmunkáról szól. Amikor ugyanaz a célotok, mint nekünk, az egy erőteljes energiarendszert hoz létre. Ti megnyíltok, hogy befogadjátok az energiát, mi átadjuk azt, és aztán ti szétosztjátok azt. Észrevesszük, hogy ezek az energiák milyen hatással vannak ránk, és elvégezzük az újrakalibrálást a következő szállításhoz.